3MaJ je napisao(la):Kako se ovo chudo pravi (postoje li negde DHTML skriptovi).
To je bila moja malenkost. Bas smo se lepo ispricali. Na kraju nase diskusije uradio sam potpuno funkcionalan padajuci meni koji moze da se pogleda na http://users.yubc.net/~pantas. Meni radi samo u IE. Na stranici se nalazi uputstvo za njegovo koriscenje. U samom kodu se nalaze komentari koji objasnjavaju pojedine segmente koda. Ideja mi je bila da napravim meni koji se moze modifikovati prema sopstvenim potrebama a da ne mora da se zna JavaScript. Promena stavki u meniju se vrsi jednostavnim izmenama u tabelama. Ako zelis da promenis boje to ces uraditi kroz promenu CSS-a i na pocetku skripta gde u promenljivama zamenis vrednosti za boje (to je jedina promena koja mora da se izvri u skriptu sto i nije tesko).Artz je napisao(la):Steta samo sto je stari forum izbrisan jer sam i ja postavio jednom slicno pitanje i neko (izvinjavam mu se sto se ne secam njegovog nickname -a) mi je dosta pomogao oko toga. U njemu je ucestovao i Bahati[SiD] ,bilo je cak i dosta primera.
3MaJ je napisao(la):Kako se ovo chudo pravi (postoje li negde DHTML skriptovi).
sustina web developinga je cist i uredan kod, a ako bi se covek smarao da udovolji minimalnom procentu korisnika koji nemaju bar instaliran IE, ta sustina bi se izgubila. IE6.0 podrzava directX efekte u okviru HTML-a! eeeeeeeej!violinista je napisao(la):što je najvažnije, to se vidi na SVAKOM browseru, znači OPERA, NETSCASPE, IE... a to je suština dobrog web developinga.
Bahati [SiD] je napisao(la):sustina web developinga je cist i uredan kod, a ako bi se covek smarao da udovolji minimalnom procentu korisnika koji nemaju bar instaliran IE, ta sustina bi se izgubila. IE6.0 podrzava directX efekte u okviru HTML-a! eeeeeeeej!![]()
udovoljavanje svim korisnicima samo usporava razvoj i ostavlja prostor za kvazi-flash-web dizajnere. u IE sa 5 linija koda mozes da napravis cudo... no further comment.salac je napisao(la):Kako pogresno.......no further comment.
Bahati [SiD] je napisao(la):udovoljavanje svim korisnicima samo usporava razvoj i ostavlja prostor za kvazi-flash-web dizajnere. u IE sa 5 linija koda mozes da napravis cudo... no further comment.![]()
pa o tome se i radi. hocu da to bude mojih ruku delo, a ne tudjih anti-monopolisticko-spiunsko-paranoicnih tripova.salac je napisao(la):Ne bih se slozio da je zanemarljivo ako 15-20% posto ljudi ne moze videti 'tvojih ruku delo'.
Izvinite sto se mesam a sta vam to znaci "no further comment". Da mozda ne znaci bez daljih komentara. KORISITE MALO I SRPSKI JEZIK.salac je napisao(la):no-no further comment.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari