Šta je novo?

Dilema?

veseli06

Slavan
Učlanjen(a)
08.10.2008
Poena
320
Pozdrav drugari,

kao sto naslov kaze ima jednu malu dilemu, naime ne da mi djavo mira, dugo nisa nista bitno promenio u masini.

Trenutno imam GA-990XA-UD3, Phenom B35, 8gb rama 1600Mhz, matoru 4850 i Xonar DX.

Razmisljam da prodam sve to i predjem na intel. Nesto tipa Hi-Fi Z87X 3D i neki i5, a kasnije bi dodao graficku. Malo samo prckao na forumu i pokolebao sam se. Da li uposte ima svrhe? Ili mozda neki 1155 proc?

Da li mi se vise isplati prelaziti na i5, ili da bocnem neki 8320 - 8350 i ostatak ulozim u neku grafu. Za hladjenje nije problem trenutno na raspolaganju imam 212+, NH-D14, i Brocken 2, pa cu videti sta mi odgovara. Jedino sto je napajanje sharkoon 550w, ali njega furam dok se nezapali :D.

Poslednja izmena:
E ovako ja mislim da ti je u sadasnjem racunaru jedino fali neka dobra grafa msm da taj proc moze da se nosi sa vecinom danasnjih programa/igrica, uzmes npr r7 265 osetices veliki napredak

Odigram poneku igricu....i ono standardno...nekoristim nikakav zahtevniji program...samo me je uhvatilo nesto da promenim i to je :)

Mislim da cu ici na 8320 ili 6300, videcu....i neku grafu tipa 7870...

Nazad
Vrh Dno