pomorac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2013
- Poena
- 151
Upao sam u strasnu dilemu... Treba mi tablet sa dockom koji ima LAN konekciju. Radim po brodovima i posto ne idem uvijek na isti brod ne znam da li je internet konekcija putem LAN konekcije ili WiFi tako da za sada vucem sa sobom Toshiba Satellite A665 laptop koji je tezak poprilicno i kome je bat riknula davno a novu ne mogu da nadjem jer je laptop kupljen u USA prije 3-4 godine (kad budala kupi ogranicenu seriju da bi bio kao cool a ne razmislja o djelovima). Muka mi se vise nosat sa tim svim preko pola svijeta i nazad i rijesio sam da kupim nesto manje ALI da je operativni sistem Windows da bih mogao da instaliram WiFi antenicu ako se to moze uopste izvesti...? Imam kuci tablet sa Android operativim sistemom i super je i to. Ali nekada WiFi nije jak u mojoj kabini pa sa sobom nosam onu malu antenicu koja me spasila u slucajevima kada laptop nije hvatao nikakav signal a sa antenom je bio poprilicno dobar signal. Laptop koristim za internet surfovanje, mailovi, youtube; muzika pici non stop a filmove bas i ne gledam niti radim obrade slika i tako te malo zahjtjevnije operacije. Veoma uzak spektar operacija
Zapali su mi za oko vec neki medeli kao npr Dell Inspiron Duo 1090 zbog posebnok dock-a sa, sigurno kvalitetnim, JBL zvucnicima i LAN konekcijom kao i USB konekcijom za WiFi antenicu.
Tu je i Samsung Ativ Smart PC 500T koji takodje posjeduje LAN konekciju.
Asusovi Transformeri su dobri zbog trajanja baterije, tj dodatne baterije u dock-u ali ne znam da li imaju LAN konekciju.
Vidjeh danas tablet Toshiba W310 ali ne znam da li ima LAN iako vidim da je nacickan svim konekcijama i veoma je simpatican. Generalno, i bez dock-a bi bilo OK ali da ima LAN i da nije neki od onih kineskih tripera koji, na zalost, traju krace od pomenutog
Sony Vaio Duo 13 izgleda mocno i ima LAN konekciju ALI koliko kosta?
Ako bi mi iko mogao dati neko misljenje u vezi sa kvalitetom, cuo sam od podosta kolega da su veoma nezadovoljni sa brendovima HP i Acer pa bih se drzao podalje od njih iako ima zanimljivih modela. Lenovo bi takodje dobro dosao.
To je to hahaha
hvala vam unaprijed!!!
Zapali su mi za oko vec neki medeli kao npr Dell Inspiron Duo 1090 zbog posebnok dock-a sa, sigurno kvalitetnim, JBL zvucnicima i LAN konekcijom kao i USB konekcijom za WiFi antenicu.
Tu je i Samsung Ativ Smart PC 500T koji takodje posjeduje LAN konekciju.
Asusovi Transformeri su dobri zbog trajanja baterije, tj dodatne baterije u dock-u ali ne znam da li imaju LAN konekciju.
Vidjeh danas tablet Toshiba W310 ali ne znam da li ima LAN iako vidim da je nacickan svim konekcijama i veoma je simpatican. Generalno, i bez dock-a bi bilo OK ali da ima LAN i da nije neki od onih kineskih tripera koji, na zalost, traju krace od pomenutog
Sony Vaio Duo 13 izgleda mocno i ima LAN konekciju ALI koliko kosta?
Ako bi mi iko mogao dati neko misljenje u vezi sa kvalitetom, cuo sam od podosta kolega da su veoma nezadovoljni sa brendovima HP i Acer pa bih se drzao podalje od njih iako ima zanimljivih modela. Lenovo bi takodje dobro dosao.
To je to hahaha