Pa generalno toliko traze za takav laptop.Vecina prodavaca polovnih laptop racunara zive u bajkama i snovima.Realna cena laptopa sa dual core cpu , 1 gb ram-a i 160 gb je maximum 150 evra.A ljudi traze za to smece koje si okacio link 150 evra.Jednostavno ne vredi.Kazem smece ne zato sto ocu da vredjam taj dell nego jednostavno ne vredi toliko.Juce sam gledao da ima na akciji MSI za 240 evra dual core cpu , 2 gb ram-a i 320 gb hard.Mada jeste MSI i ja licno to ne bi kupio nikad ali opet i krsina zvana MSI jeste bolje nego dati lupam za neku polovnu toshibu ili acer za iste pare.....
Oni sto prodaju moraju da izadju iz iluzija da njihov laptop vredi 250 evra polovan.To sto su ga oni platili 600 evra to nema veze.Pa ljudi ja sam moj sony telefon k750i platio 160 evra plus kartica 1 gb zajedno 190 evra.Pa jel to znaci da ja mogu sad da prodam telefon za 90 evra???Kad bi dobio 20 evra za njega to bi bio maximum maximuma.Jednostavno tehnologija napreduje a cene padaju.I moj dell xps koji ima 10 meseci kad bi ga sad prodavao mozda bi mogao da navucem nekih 250-300 evra al to da cekam 100 godina i da pecam nekog.I to sto sam ga ja platio 470 evra ne znaci da mogu da ga prodam za 400 evra jer sad za tih 400 evra mozes uzeti dosta jaci lap nego moj.Jednostavno tako je.Zato iskreno bolje sacekaj malo i ustedi jos para i kupi za nekih 300 evra laptop novi.
Ili ako bas moras uzmi MSI za 240 evra.Realno za 150 evra ces uzeti krs od laptopa.Taj dell je los laptop.Prvo ima slab cpu , ram-a ima samo 512 , hard je premali i......Ne mozes na tom laptopu ni XP normalno da poteras.Drugo pitaj boga koliko ce to jos da radi.Zamisli crkne ti grafika......Dok popravis grafiku i das 80 evra mozes nov da kupis(150+80=230 evra tj nov laptop)....
Covek trazi laptop, a ne netbook......A ako ce ovako da dodaje sto bi kupio ovaj za 255 kad moze da kupi acer 722 za 270 ....a ovako mozemo do sutra
Jeste u pravu si.Al pazi ovo.Najgore mu je da kupi polovan laptop.Za 150 evra moze da uzme neki krs a za 250 evra da uzme polovni je sr... jer za te pare moze da uzme i bolji hardver i nov laptop.Jer neko ko ima laptop sa dual core core2duo , 1-2 gb ddr2 i 160 gb nema sile da ce ga prodati za 150 evra jer ljudi prodaju P4 laptop za te pare.
Jednostavno ljudi jos nisu shvatili da polovnjaci danas ne vrede nista.Pazi ja sam moj P4 prodavao 3 meseca desktop za 70 evra.Na kraju sam izvukao svoje pare al kako.Prodao sam liku za 40 evra kuciste a on mi je dao neke delove pa sam posle jos 2 meseca prodavao grafiku i memoriju.Znaci jednostavno ne ide i cao.
Danas mozes uzeti dell masinu desktop sa 2.4 ghz , 512 mb ddr1 i 40 gb hard za 40 evra.Takav racunar pre 12 meseci je firma gde radim prodavala za duplo vise....Pre 12 meseci kad smo imali lapove polovne prodavali smo dual core za 250 evra a P4 za 150 evra dok danas imamo nove za 300 evra acer.......