Šta je novo?

Dilema!!!

Goor

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2008
Poena
320
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ljudi uzeo bih monitor pa sad sam u maloj dilemi:

1.Samsung 2032BW
2.Samsung 2233BW

Koristio bih ga za multimediju(igre,filmovi), e sad specifikacije znam za oba ali koliko je stvarno 22" bolje od 20"??
Do sad sam imao LG Flatron od 17" i vreme je da ga menjam ali koji, ovaj od 22" mogu nabaviti za 214e a od 20" za 189e, koji bi uzeli vi od ova dva?

Ako moras da biras pas izmedju ta dva modela, ja bih isao na model od 22", takle 2233BW.
Ali, kada bih kupovao za sebe, pazario bih VX2260wm, bas kao sto je i suba predlozio. Moje licno misljenje je da je bolji od T220, a narocito sto se tice uglova gledanja.

Taj ViewSonic VX2260WM je oko 230e, ima li neko iskustvo sa viewsonic - om do sad ga nisam imao ??
Hvala na odgovoru (suba,AMG) !!!!!!!!!!!!

Sto se Viewsonic-a kao marke tice, svako ko se iole razume u monitore ce ti reci da je to jedan od najkvalitetnijih brendova u svetu. Naravno, to se odnosi na monitore visoke klase koje Viewsonic proizvodi, namenjeni profesionalnoj upotrebi, ali su svoje znanje i iskustvo preneli i na segment trzista dostupan vecini.
Licno nisam probao monitor, sam sam cuo sta o njemu kazu.
Dijagonala mu nije punih 22" vec 21.5", sto po mom misljenju, i nije neki minus.
Ima full HD rezoluciju od 1920x1080, a da bi na njoj poterao igre kako valja, trebace ti yebeno dobra graficka! Ima ugradjene stereo zvucnike, nisu nekog kvaliteta, ali mogu da posluze ako se nema mesta na stolu za nesto ozbiljnije. Ima dobre uglove gledanja (mnogo bolje od Samsunga T220), i odziv od 2ms (grey-to-grey), 5ms on/off.
Sto se izgleda tice, smatram da je lepsi od T220, verovatno jedan od najlepsih modela kod nas, uz pojedine modele LG-a.

Ako trazis nesto manje skupo a sasvim solidno, baci pogled i na Viewsonic VA2226w, nesto slabiji ali i prilicno jevtinij model od ovog koji sam gore naveo.

Vrh Dno