Šta je novo?

Dilema

Kapetan DZo

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2007
Poena
319
da li se isplati prelaziti sa 8800gt na 9800gt posto nisam sanao bas tacne performanse

da li se isplati prelaziti sa 8800gt na 9800gt posto nisam sanao bas tacne performanse

Imas neki debeo razlog da predjes na 9800GT ili to onako da budes u trendu?
8800GT ce te sluziti. Sve je postalo igranka bez prestanka. Uzeces 9800 i za par meseci ce se pojaviti nesto novo i tako u krug. Ako imas para na bacanje, onda ok. Uzimaj sve sto se pojavi novo.

Imas neki debeo razlog da predjes na 9800GT ili to onako da budes u trendu?
8800GT ce te sluziti. Sve je postalo igranka bez prestanka. Uzeces 9800 i za par meseci ce se pojaviti nesto novo i tako u krug. Ako imas para na bacanje, onda ok. Uzimaj sve sto se pojavi novo.

Pa igranka, ne znam kako bi se mogla prodati 8800gt za jedno 6 ili 8 meseci, nekako mi se cini da se ovako mlanje gubi, ljudi jos traze ove kartice, a friska je sa garancijom a cena nije pala.pa bi bio malo u gubitku.

Svejedno, ja nebi menjo (tj. necu). Isti GPU, ne vidim razlog.Sad ces dati min. 55Eura za razlku 10posto preformansi, a za 8 meseci kad izadje novi cip i slegnu se cene, ces razliku platiti 85 Eura za nekih 40 posoto preformansi. Ovo je neko moje misljenje i prognoza, pa ti vidi. Da ne pominjem da ce proci jos bar 2 meseca dok se 9800GT-u ne normalizuje cena

Nazad
Vrh Dno