Šta je novo?

Dilema u vezi miša

Ovaj revoltec je kopija cyber sniper stinger misa (ima jos nekoliko istih, neki MSi star mouse, i neki ocz)...Imao sam tog MSI star mouse...nista posebno...laser 2000dpi...ja se ne bih uopste dvoumio....razer deathadder,)

Au, stvarno su skoro identicni.
I jedno pitanje u vezi Razer-a, jel ima neke velike razlike u kvalitetu izmedju Death Adder i Diamondback 3G, ili je samo dizajn drugaciji??

Diamonback 3G ima isti senzor kao DA ali DA pamti polling rate i dpi u internoj memoriji sto diamondback nema...diamondback takodje ima senzor postavljen ka napred a DA tacno po sredini sto je po meni jos jedan plus za DA...diamondback jedino mozes da uzmes u obzir ako si levoruk.

Desnjak sam. Moracu negde da ga isprobam, da vidim dal mi lepo lezi u ruci.
Hvala puno na pomoci!!

Dok traju praznici da jos malo razmislim o novom misu.

Dilema je: Razer Death Adder vs CM Storm Sentinel

To sam video i u temi za razer misonje da se spominje taj senzor i da se ne preporucuje.. Ok, onda ostaje samo pitanje da li da cekam da se kod nas pojavi verzija DA sa novim senzorom ili da uzmem ovaj stariji??

Novi ima samo updateovanu verziju istog avago senzora...vidim da se mnogi zale da imaju jako los tracking sa novim DA i abyssus (isti senzor) i jako veliki lift off...novi jedino sto ima u startu iskljucen prediction (aka drift control, angle snapping), a na ovoj starijoj verziji imas firmware 1.28ndc i 1.31ndc za iskljucivanje prediction/correction, a ako zelis korekciju pokreta onda ostavis firmware 1.27 ili 1.31dc.

Dakle, po meni, bolja je ova 1800dpi verzija.

Nazad
Vrh Dno