Šta je novo?

Dilema sta uzeti?x700pro256 ili 6600 gt-obe su pci,pomagajte.

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Evo ovako imam u ponudi tw dve kartice po dosta pristupacnim cenama pa me interesuje koja je bolje konkretno jaca za igrice.
Kog proizvodjaca bi po kvalitetu preporucili od te dve naravno mislim na
karticu koju bi ste vi odabrali tj vama prepustam da odaberete a ja cu samo da je kupim.Usput mi napisite na kolikim taktovima radi i koji je maximum
klokovanja.Pozdrav.

6600 GT je bolja i brza kartica i ako je uzmes sigurno neces pogresiti. U ogromnoj vecini igara i testova je brza od x700pro.
Ja imam MSI i OK je, mada su te kartice posltale maltene konfekcija pa mozes da uzmes od bilo kog proizvodjaca.
Cip ima 8 pixel i 3 vetrex shadera.
Kod GT verzije cip radi na 500MHz, memorija je DDR3 na 1000 MHz, memorijska magistrala je 128bit-na. Pitaj prodavca da ti potvrdi da li su te brojke primenjene na model koji hoces da kupis.
Standardna kolicina memorije je 128 MB, mada ima i modela sa 256, s tim sto proizvodjaci u tom slucaju imaju tendenciju da stavljaju sporiju memoriju (radi na manjem taktu ili se slabije overklokuje). Dobro bi bilo ako nadjes model sa 256 MB na kome memorija radi na propisanih 1000 MHz.
Pozdrav

Tu nema nikakve dileme, 6600 GT je jednostavno bolja karta.

bolja je 6600gt, ali ako razmisljas o atiju x1600pro je mnogo bolja karta od x700 ima isto 256mb a kosta oko 140e.

Tehnologija čega? Jeste naprednija u odnosu na X700.

Nazad
Vrh Dno