Šta je novo?

Dilema sa 320 eur

duigor

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2004
Poena
630
imam monitor, grafikcu, zvucnike, tastaturu, misa, i kuciste. e sad kupio bih novo ili polovno (ne izakano): recimo neki sempron 64 2800, hdd 80g WD, mem 512.
e sad cene manje vise znam, ali imam veliku dilemu oko ploce sobzirom na buzet od 320eur, a samim tim i izborom socketa. ajde neki predlog da cujem za novo ili polovno stim sto bih hard uzeo nov.

duigor je napisao(la):
imam monitor, grafikcu, zvucnike, tastaturu, misa, i kuciste. e sad kupio bih novo ili polovno (ne izakano): recimo neki sempron 64 2800, hdd 80g WD, mem 512.
e sad cene manje vise znam, ali imam veliku dilemu oko ploce sobzirom na buzet od 320eur, a samim tim i izborom socketa. ajde neki predlog da cujem za novo ili polovno stim sto bih hard uzeo nov.
Sempron64 2800+ 85е
512MB DDR400 50e
Maxtor 80GB S-ATA 65e
укупно 200 евра што значи да ти остаје још 120 евра за плочу што је и више него довољно.

Јел' ти графичка AGP или PCI-E?

pazi ovako u sustini nemam ni graficku ali sam za nju vec planirao 80eur tako da bi ukupna cifra za komp bila 400eur. Razmisljam o sempronu zato sto mi u startu nije mnogo skup, ali sam za neku plocu koja bi i u blizoj buducnosti mogla da posluzi za nesto vise, recimo neki athlon, e i jos kad bi bila sa pci-e. naravno jos 30-50 eur za kuciste. Bas je knap ta cifra

Nazad
Vrh Dno