atomant
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2004
- Poena
- 304
Dakle dvoumim se izmedju APC UPS-a Back-UPS ES BE700-GR i Back-UPS CS BK500EI
Dakle ovako kao prvo nisam neki poznavalac UPSeva i zato se oslanjam na vas
Potrebe: na isti bi "nakacio" 2 linux rutera i jedan server (win) i moju mashinu recimo (mada nije ona neophodna)... potrebe su sledece...u poslednje vreme na NBG je padao napon od koga su mi riknjavali switchevi nenormalo (mrzim tplink
) switch ko switch ali ne smem da dozvolim da mi gore pomenuto rikne ili jos bolje sjebe sisteme za koje sam ulozio vreme (pravim ja back up ali....) ... dakle peglanje nekog napona i naravno kada nestane struja da se jedan po jedan od uredjaja "snimi" i ugasi....s dolaskom struje upale...ok to nije problem kako cu ih gasiti kroz mrezu (znam moram i switch da vezem na ups)...to sve i nije neki problem...problem je izabrati dobar UPS...ja sam nasao ova dva oni su tu ~110 e gore /dole ako imate jos neko bolje resenje za te pare a nisu ova dva poslusacu vas
ali iskljucivo APC ...
Hvala unapred
Dakle ovako kao prvo nisam neki poznavalac UPSeva i zato se oslanjam na vas
Potrebe: na isti bi "nakacio" 2 linux rutera i jedan server (win) i moju mashinu recimo (mada nije ona neophodna)... potrebe su sledece...u poslednje vreme na NBG je padao napon od koga su mi riknjavali switchevi nenormalo (mrzim tplink
Hvala unapred