Šta je novo?

dilema oko samsunga s500

saledado

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2003
Poena
609
jednostavno,vredi li ovaj aparat 250-260eura?uzeo bih tel na preklop,kamera mi nije bitna.kakav je kvalitet kucista?

Dobar telefon, jedan od retkih samsunga koji meni odgovaraju. E sad kvalitet kucista je sumljiv. Video sam kod drugova/ brace itd. tri razlicita primerka i na dva su se ona vratanca cudno mrdala kad je telefon preklopljen. Nije odavalo bas utisak da ce preziveti neki veci pad (iz ruke na beton). Dakle, obavezno pre kupovine poklopi telefon i mrdaj vratanca levo-desno pa proveri da li se mrda previse...

mogu da ti kazem da taj telefon nije nista posebno ... siguran sam da znas sve o njemu, ali da te napomenem da taj fon nema mms sto je veoma bitno ... e sada ako ti razmisljas stace mi mms onda mnogo gresis ... veoma je bitan ... to je sms buducnosti koja je vec ovde moguca i dostupna (a najdalje godinu dana od svih korisnika mobilnih telefona) ... dobro razmisli o kupovini fona bez mms-a, trebace ti kad tad ... a za tu lovu mozes da kupis 7250, ako ti nije bas bitan preklop ... i onako preklop sam po sebi je posebna prica ... mora da se pokvari sigurno posle nekih 5000 otvaranja ...
poz :)

...da ali ima 65k boja.kakva je razlika u displeju izmedju npr. nokie 6100
i dotcnog samsunga?6100 mi je sledeca opcija

ako se i malo razumes znaces da je 4096 boja sasvim dovoljno (naravno da je bolje 65k), a ono sto je stvarno bitno kod displeja na fonu je rezolucija ... isto kao i kod monitora samo sto su oni mnogo napredniji pa svi imaju isto boja ... a 6100 ima jednu veliku manu, a to je tvrda tastatura (ko crna zemlja) ... danas ne postoji savrsen fon kao sto je bila nokia 6210,6310 i 6310i kada su izasle ... dobro razmisli pre nego sto bacis 250e za dz ... pare za koje mozes mnogo pametnije stvari da qpis ... ipak odluka ostaje samo na tebi ... pazi da se ne zaje*es ... imam ortaka mnogo koji imaju radnje i servise sa mobovima ili samo rade u njima i znam koliko ljudi dolazi da menja fon uz zamenu pri velikom gubitku u lovi za samo nedelju dana koriscenja moba koji su kupili ... npr. lik je dosao nedelju dana posto je qpio 6100 koji je platio 270e i hteo da menja za 7250i koji je kostao 330e (tada) ... 6100 mu je racunata 180e i morao je da da jos 150e za 7250i ... pouka iz ovoga je "PAZI SE" ... ja se mnogo raspisa ... izvini ...

ma znam ja to za rezoluciju,ali po pricama koje sam cuo samsung ima najbolji displej,sad koliko se kvari to nemam pojma
izgleda da cu pare da ulozim u digitalca,a za telefoniranje tu je halo kartica :D

saledado je napisao(la):
izgleda da cu pare da ulozim u digitalca,a za telefoniranje tu je halo kartica
pametno ... :)

Pa nemoj onda izdvajati 250€ za mobilni izdvoj 100€! Kupi neki npr. S/ME45, M50 ili SE T300 ili 6210 Sony J7 ili ako nadjes polovan 6510 ili T39 sve su to telefoni sa dosta funkcija i koji su veoma pouzdani ali neki im pripisuju "manu" sto nemaju kolor ekran (izuzetak T300)! Nemoj se voditi tim sto neki kazu MMS je buducnos,ok jeste ali zapitaj se koliko ljudi koje znas imaju MMS kompatibilan telefon? Ako je to velik broj onda se isplati uzeti MMsS telefon, ali ako je to 5-10 ljudi (sto je najverovatnije) onda jos ne treba uzimati MMS nego cekati kada se taj servis u potpunosti razmase i onda kupiti takv telefon!

bruyoni ... mnogo gresis ... ima mnogo vise ljudi koji imaju fon sa mms nego sto ti i ja mozemo da zamislimo ... mozda ti nemas mnogo ortaka sa fonom koji ima mms ali ja imam cak 90% njih sa kojima se non stop vidjam imaju fonove sa mms-om ... ali nije kod svakoga takav slucaj ... npr. kod mog buraza i njegovih ortaka ...

Ono je bilo izm mog iskustva. OK vidjamo dosta ljudi sa MMS kompatibilnim tefonima ali to su u 80% C60, 3510i,6610,6100,7210...(one sto sam ja vidjao po mom drustvu i raznim lokalima) sve su to dobri telefoni ali za pravi MMS je potrebna kamerica,po mom shvatanju, sto traciti vreme i novac,pocece MMS da se naplacuje kad tad, da saljem MMS koji e se sastojati iz teksta i samo nekog zvucnog zapisa u bednom kvalitetu. Pravi MMS onakav kakvim su ga zamislili njegovi tvorci ostvarice se tek kada velika vecina ljudi bude imala telefon sa INTEGRISANOM kamericom tipa taj E500,3650,T610 itd...Jer MMS ce biti onaj pravi tek kad budes mogao od 90% ljudi da primis slikicu ili video zapis.

bruyoni je napisao(la):
Jer MMS ce biti onaj pravi tek kad budes mogao od 90% ljudi da primis slikicu ili video zapis.
i jos uz to i neku muziku tj da telefon moze da snima razgovore ...

Nazad
Vrh Dno