Miroslav je napisao(la):Da li sam imao srece, ili je u pitanju integrisana grafika, sam ce bog znati, uglavnom, meni je prvi kontakt sa radeonom (u kucnoj varijanti) prosao fantasticno.
OptiPlex je napisao(la):U 3d se kucalo, pa sam preinstalirao sistem, tj. nisam ga brisao pa sve otpocetka, vec samo ubacio wincd i presibao preko postojece instalacije. Sve se zapamti, programi, drajveri, podesavanja...a problemi se rese + dobije se poneki gb prostora na disku 😛
Miroslav je napisao(la):aman crv nema veze sa tim. moguje je samo bombardovati taj odredjeni port i RPC puca, sto se manifestuje tako kao sto se manifestovalo kod tebe.
a to 🙂 da sa tim se slazem, uvek je najbolje celu particiju ubiti a ne samo prepisivati fajlovepetkods je napisao(la):...
Moj komentar se odnosio na reinstalaciju windowsa, tj na slucaj kada ona nije upalila.
Cao !
petkods je napisao(la):...
Moj komentar se odnosio na reinstalaciju windowsa, tj na slucaj kada ona nije upalila.
Miroslav je napisao(la):ima za 52 ili 54e nisam iguran za cenu club 3d 64mb ddra a 60 je valjda sa 128
][V][ATRIX™ je napisao(la):...To je onda odlicna kupovina, ja mislio da uzmem Siloro GF4MX440 za 50-ak €, ali ipak je taj Rade bolji izbor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari