Šta je novo?

Dilema oko plazme

Y

Yan

Guest
Imam nameru da kupim konacno pravi tv.To podrazumeva plazmu ili lcd.Dobro sam procesljao ovaj forum i zakljucio da je za moje potrebe plazma bolji izbor.Potrebe su kablovska tv pre svega i gledanje hd materijala preko racunara koji bih povezao sa tv-om.Igre me ne zanimaju, kao ni koriscenje tv-a kao desktop...
Budzet mi je oko 65k, moze koja hiljadarka gore dole...razdaljina sa koje bih gledao je oko 2m, ali obzirom da postoji mogucnost selidbe u neko buduce vreme, mogla bi biti i 3m.Zbog toga sam odlucio da idem na 42".Mislio sam mozda 40", ali koliko vidim nema plazmi u toj velicini.
Zanima me misljenje o modelu Samsung b450...citao sam o njemu i uglavnom su ljudi zadovoljni.Mnogi predlazu Panasonic modele.Dakle, koji bi bio idealan u mom cenovnom rangu i da li je povezivanje sa racunarom problem, jer nemam iskustva sa tim?
Hvala unapred!

I ja sam dalje u procesu kupovine plazme. Ja je neću kačiti na PC ali zato je hdmi na ps3 majka (makar do sad na ovom 32'' lcd 720p). Moj budžet je 120k ali i dalje ne mogu da se odlučim :trust:

Mislim da možeš da ideš na Panasonic TH od 42'' ili možda na TX noviju seriju ali sa 37''. Pioneer je i dalje predaleeeeko sa cenama, ali mislim da je ipak bolje uzeti Panasonic manje dijagonale nego LG ili Samsung plazmu veće dijagonale za iste pare. Ipak je Panny - Panny :) i mislim da će ti svako odavde ovo isto reći...

ja toliko mogu pomoći :)

Da, i ja sam video b430 na snizenju....zna li neko da li vredi davati jos 100e za b450 ili je razlika bas mala?
I sto se tice povezivanja sa pc-jem....da li je neko imao problem i da li se posebno kupuje hdmi kabl...?

HDMI moraš posebno kupiti.

Nazad
Vrh Dno