NEEEE, NEEE, NEEEEEEEEEEEE. Evo ti kod mene je jos. Trazio sam 3 dana garanciju nije bila sa ostalima tj nije bila kod mene pa cu vratiti u ponedeljak. Dobar je da maskira buku kada imas jako jako bucne komponente jako onda sve kada krene da bruiji i ono diriguje sa njim onda se to stopi u jednu simfoniju i postane podnosljivo. Imas neodredjenu buku ili galamu iz kompijutera koja se ne zna odakle dolazi. Znas kako maskira ATI5870 kada radi na 50% fan sto bi realno covek izludeo. Ako druge komponente mozes da utisas kao stavljanje fana grafike na default onda ces poludeti od njega.
Dobro je kada CIA ispituje Teroriste ukljuce GX I Benchmark pored njih i posle 3 sata ce da lupaju na vrata da traze papir i olovku. To dolazi dotle da kazes sebi uh malo da odmorim od igrica bas je bucno. Onda se ono stisa kada izadjes iz nje. Za mene su to igrice za druge je to neko drugo opterecenje.
Za Chieftec ne znam iskreno, znam da ljudi ga i hvale i psuju drugi. Imam jedan ne znam da li se cuje sada, ja nikada nisam primetio buku ali to su stare kompopnente koje su tu negde ispod nogu, sutiras ih nogama i nikada se ne kvare, ne razmisljas o zvucima jel je jeftino i staro i ne primecujes jednostavno.
Ovde pricamo ipak o cifri od nekih 10.000 din verovatno mozda i malo preko.
Pa 1000 din vise ima SilentPro 700W to je od ponude po Srbiji ono prihvatljivo. Ako nemas sada za mesec dana ces kazati bolje da sam ih prosio na ulici nego sto sam to uradio sebi.
Da si 400km dalje pa bi za te pare imao i Corsair razni.
E pa da ima Seasonic neki jeftiniji verovatno od 600W da vidim sta ce GX serija preziveti a da ono nece.
Ma pre bi kupio Fanless Seasonic od 400W (nego to od 750W sto umire na 450W) i rekao bi mu crkao si druze mirno si poginuo i dao zivot za tih rad kompa bez dreke i ludila.
Da od GX750W jedino sto mozes da budes siguran je da ce trajati 5 godina. Ono je kao Virus prilagodjava se da bi duze ubijalo kmomponente.
Nece ono riknuti, nema sanse.
Projektovano je da bi potpomoglo oporavak posle svetske ekonomske krize i to je to. Kupujes i kupujes i tako oni izlaze iz haosa u koji su zapali.