Šta je novo?

Dilema oko kupovine

burnout_kac

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2009
Poena
154
Znaci kako tema kaze,imam veliku dilemu oko buduceg "budzenja mog" kompa.Najpre cu da napisem sta on sadrzi:
maticna: Foxconn 560A
procesor: DualCore AMD Athlon 64 x2,2400 MHz(12x200)4600+
graficka:NVIDIA GeForce 8500GT(512MB ddr2)
memorija: 2gb samsung (667)
napajanje:kinez 350w (nepoznat koji)
monitor:BenQ 20"
Znaci to je to sto se tice trenutne masine.Posecivao sam mnoge forume ,zanimao se,istrazivao ali nikako da skontam.Jedno je sigurno sto sam kontao,napajanje podhitno da menjam,i kocka je pala na LC power 6550~4300din.Nisam jos kupio,zato sto mi jos treba informacija.Posle ovog napajanja sam mislio graficku,e sad tu me jako kopka.Da li da uzmem Radeonku HD 4770 za nekih 8k dinara,i da li ce smetati moja maticna ploca koja je malo starija.Ili da skupim jos malo para za malo jacu kartu,posto je ovo napajanje dosta jako(bar mislim)?To me nervira jer ne zelim da mi graficka stoji u kutiji zato sto ne pase za moju maticnu.ILI vi kao iskusniji mislite da bih ja mogao promeniti red menjanja komponenti a ne ovaj sto sam ja mislio ,napajanje>graficka>maticna>proc,mozda nesto treba izmenjati.Naravno treba imati u vidu budzet i to da hocu da menjam po 1 komponentu redom.De ljudi pomozite mi jako se nerviram oko ovog kompa ,a mnogi mi savetuju kao da guram jos koliko snjim mogu pa da ga prodam pa uzmem ceo novi,al pitanje da li cu ja tad imati para za novi.PS ovako manje vise nabudzen komp zelim zbog igrica,da budem miran jos nekih pola god-god ,dok dobijem prava za nove kredite:).HVALA!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno