Šta je novo?

Dilema oko kupovine DVD/DIVX playera

Igor

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 12900K & SILENT LOOP 2
Matična ploča
ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO
RAM
KINGSTON DIMM DDR5 64GB 5600MHz Fury Beast
Storage
SAMSUNG MZ-V8P1T0BW 980 PRO 1TB M.2
PSU
Seasonic PRIME TX-1000, 1000W
Kućište
Corsair Carbide 600C
Monitor
Dell U4021QW
Miš & tastatura
REALFORCE R2 & Logitech MX Master 3S
Mobilni telefon
iPhone 15 PRO MAX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dvoumim se oko ovih uredjaja (imam ih po povoljnoj ceni):

DVD Mustek V56LM-2E silver-DViX - Uspeo sam veoma malo da nadjem na forumu, jeftin jeste, ali lose prikazuje divx titlove.

DVD/Divx Player SkyVision FM/Daljinski/Bezicne slusalice - ljudi ga hvale da je dobar, lepo prikazuje nase titlove, ima bezicne slusalice, cena je prihvatljiva...

VIVAX IMAGO K-200 - jeftin, nikakve informacije nisam nasao o njemu.

Iskren da budem za sada mi SkyVision deluje kao najbolja kupovina, naravno ako neko ima misljenje/predlog sta da pazarim, a da se krece oko 100 +/- 20% EU, neka kaze...

Hvala !!!

Poslednja izmena:
Phillips DVP 630.
Pusta divx, dvd, mp3, jpg, audio cd, sve to na cd r/w, i dvd r/w, + i -, divx titlovi imaju nasa slova, ne moraju da imaju isto ime kao i film, niti moraju da budu u istom folderu. O njemu smo dosta pisali na ovom forumu. I kupujes brend. Batali te musteke, sky-jeve, bruce lee i ostalo. Par mojih ortaka i ja smo ga kupili pre 8-9 meseci, i svima odlicno radi.
Cena mu je oko 100 evra u gradu.

Ja imam XWave 9200 i nemam zamerki.

Philips DVP 630

Jel moze neko ko ima XORO ili SKYvision da slika upaljeni displej i da to okaci ovde. Zivo me zanima kakav je displej, jer sam cuo da je kod kung fu plejera displej tuga.

TrioTec DXM-1000, nemam vecih zamerki, a pushta vecinu divx/xvidova sa kojima vecina drugih playera ima problem

lolek je napisao(la):
Jel moze neko ko ima XORO ili SKYvision da slika upaljeni displej i da to okaci ovde. Zivo me zanima kakav je displej, jer sam cuo da je kod kung fu plejera displej tuga.
pa, evo ti ovde:
http://www.xoro.co.yu/product/photo_HSD415.prod.htm
http://www.xoro.co.yu/product/photo_HSD402.prod.htm
http://www.xoro.co.yu/product/photo_HSD415.prod.htm

nemam foto aparat da sada slikam kod mene, mada ja nikada i ne gledam taj displej (DVD mi stoji prilicno nisko, tako da mi je displej nebitan...)

Nasao sam u tehnomaniji Philips DVP 632 za 7.857 din, XORO je 7.452 din, tako da bih radije pazario i pazaricu Philips , samo me zanima da li ima bitnije razlike izmedje 630 i 632 modela (ako iko zna)?

@Igor
Samo boja - 630 je silver, a 632 je crn...

@lolek
Slike sa Xoro sajta su stilizovane i ne vrede puno. Na njima se uopste i ne vidi da na front panelu preovladjuju "ogledala" (vec sam dosadan sa time :p), tako da se displej na dnevnom svetlu jedva vidi.

...Zaboravih, u Rodic Mega marketu ima 632-ke za nesto malo iznad 7000din...

Nigde nisam procitao da xoro podrzava nero digital..

Podrzava...

Pise i na sajtu, ako se ne varam, a pise i na samom uredjaju. ;)

ZLI je napisao(la):
Nigde nisam procitao da xoro podrzava nero digital..
U cemu je stos sa tim Nero Digital kodekom!? Da li to iko koristi? I na Elitesecurity sam postavio thread sa tim pitanjem, mozda ovde budem bolje srece :D

Dakle, da li je iko od vas ikada kodirao ili dekodirao pomocu Nero kodeka? Ja u svojoj filmoteci imam oko 2000 filmova a nije se "zalomio" nijedan sa Nero kodekom.

Vise lici na nekakav trik neko na 'prednost'. Ali, ne znam... ako neko zna, molim da se javi :)

Igor je napisao(la):
Dvoumim se oko ovih uredjaja (imam ih po povoljnoj ceni):

DVD Mustek V56LM-2E silver-DViX - Uspeo sam veoma malo da nadjem na forumu, jeftin jeste, ali lose prikazuje divx titlove.

DVD/Divx Player SkyVision FM/Daljinski/Bezicne slusalice - ljudi ga hvale da je dobar, lepo prikazuje nase titlove, ima bezicne slusalice, cena je prihvatljiva...

VIVAX IMAGO K-200 - jeftin, nikakve informacije nisam nasao o njemu.

Iskren da budem za sada mi SkyVision deluje kao najbolja kupovina, naravno ako neko ima misljenje/predlog sta da pazarim, a da se krece oko 100 +/- 20% EU, neka kaze...

Hvala !!!

Zaboravih da odgovorim na temu... Ja sam ponosni vlasnik Triotec DXM-1000 za 80ak € :banana:

Toplo preporucujem.

Vrh Dno