Šta je novo?

dilema mpx220 ili 6630

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
630
Vidim da je dosta pala cena motoroli mpx 220. Da li se isplati kupovina ili je ipak bolje dodati kesha pa uzeti 6630. poz

Isplati se MPx220, pogotovu zbog razlike u ceni od 50e. Ono sto 6630 sada nudi nista ti nece znaciti (EDGE i UMTS). Plus sto za razliku u ceni uzmes i mem. karticu od bar giga.

RazbojNick je napisao(la):
Isplati se MPx220, pogotovu zbog razlike u ceni od 50e. Ono sto 6630 sada nudi nista ti nece znaciti (EDGE i UMTS). Plus sto za razliku u ceni uzmes i mem. karticu od bar giga.

Kolike memorijske kartice dolaze uz oba telefona u osnovnom paketu ?

Prijatelj mi se previse zalio na probleme sa mpx220. Gasenja, reseteti, bagovi sa software-om .... Na kraju je zamenio mpx220 sa znatno slabiljom motorolom L6, samo da se vishe ne muchi.

Kakva su vam iskustva sa po tom pitanju?

micarovski je napisao(la):
Definitivno Dodaj Pare I Uzmi 6630
Neces Se Pokajati

Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi toliko vole tu 6630?Voleo bih da mi neko kaze bar jednu prednost u odnosu na mpx220(ne spominjite podrsku za UMTS,slaba vajda od toga ovde) i izvede me iz zablude:d

Poslednja izmena:
MPx220 ima veliku prednost zbog izuzetno moćnog i brzog hardvera i Windows Mobile. Softverski problemi su odavno rešeni flešovanjem novog WM, a to je prosto ko pasulj. Jedinu manu koju mu nalazim je pitanje robusnosti. Diskutabilno koliko je izdržljiv na neka padanja. Rekao bih da je tu 6630 u prednosti.

Estetski momenat ne bih komentarisao, mislim da tu Motorola briše patos sa većinom aktuelnih telefona u svim cenovnim rangovima.

Sa ovom cenom dileme nema - za približan novac imaš MPx220 i karticu od 1Gb. Ako ti robusnost nije bitna stavka i voliš da uživaš u performansama telefona, dileme stvarno nemaš.

U svakom slučaju požuri, čini mi se da se znatno redukovao broj radnji u kojima možeš da kupiš MPx220.

shta da kazem ipak imam 6630 u dzepu al druze nisi ni naveo shta ti je primat da telefon moze da podrzava da li je bitnije bolje slikanje ili os
symbian i wm jesu slichni s tim shto je po meni symbian prilagodjeniji josh uvek slabim procesorima koje telefoni rabe.
Ah da sad i nokije vishe nije tefko fleshovati tako da ta prednost wm telefona pada u vodu.
ja sam uzeo telefon jer je "nokia" i to je to.
nisam se pokajao do sada. Voleo bih da ima i wireless al shta je tu je.

Vrh Dno