Nedjo je napisao(la):Svaka cast kad mozes da istrpis onaj bug kada se zgrade i bankine osvetljavaju (neko rece da je problem u overbrightingu, ali niko nije siguran o cemu se zapravo radi, jer se isto desava i sa prethodnim i sa najnovijim FW-ovima) tek kada im dobrano pridjes... ja sam se bas zbog NFS-a i ovog buga (dobro, de i zbog Colina4) odlucio za 9800, sto zelim i lephafti 😉
kUdtiHaEX je napisao(la):E to se zove preterivanje 😀
"cistije"... hm, mislis teksture su manje detaljne :-devil-: ili nesto drugo :dMAD_MUzzY je napisao(la):Plus igra lepse i cistije izgleda. :d
Nedjo je napisao(la):"cistije"... hm, mislis teksture su manje detaljne :-devil-: ili nesto drugo :d
Stojcha, proveri ovo sto je Mazzy rekao... probaj sa ukljucenim i iskljucenim farovima
Nedjo je napisao(la):Svaka cast kad mozes da istrpis onaj bug kada se zgrade i bankine osvetljavaju (neko rece da je problem u overbrightingu, ali niko nije siguran o cemu se zapravo radi, jer se isto desava i sa prethodnim i sa najnovijim FW-ovima) tek kada im dobrano pridjes... ja sam se bas zbog NFS-a i ovog buga (dobro, de i zbog Colina4) odlucio za 9800, sto zelim i lephafti 😉
Koliko sam ja razumeo, ovaj problem vazi samo za FX seriju... kod prethodnih generacija se ne javlja.gx-x je napisao(la):mislim, meni colin4 radi u 1280x1024 sve na najvisim detaljima na ti4200 ko mleko, za colina ne treba da se brines, NFSUndergr. mi radi isto tako, sve high 1280x1024, secne samo kad se digne previse dima na ekranu....I nemam nikakav bug sa osvetljenjem u NFSU, to mozda ima veze sa setinzima za AF i AA ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari