Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dobijas i trogodinju garanciju!
U svakom slucaju ukoliko ne planiras da o/cujes taj kuler ce ti biti sasvim dovoljan.
Uskoro bi trebalo da se pojavi novo PIB pakovanje sa jacim kulerom (bakarno jezgro, vise rebara i tisi i veci ventilator) ti BOXed Athloni ce uciniti kombinaciju try CPU+ neki kuler, totalno besmislenom!
Za sada recimo da je dileme vredna alternativa try procesor i neki jak i tih kuler od 400-500 din (Spesee Falcon Rock)
Dobijas i trogodinju garanciju!
U svakom slucaju ukoliko ne planiras da o/cujes taj kuler ce ti biti sasvim dovoljan.
Uskoro bi trebalo da se pojavi novo PIB pakovanje sa jacim kulerom (bakarno jezgro, vise rebara i tisi i veci ventilator) ti BOXed Athloni ce uciniti kombinaciju try CPU+ neki kuler, totalno besmislenom!
Za sada recimo da je dileme vredna alternativa try procesor i neki jak i tih kuler od 400-500 din (Spesee Falcon Rock)
Nista nije sigurno, pa ni kvalitet tog novog kulera u novim PIB pakovanjima. Uostalom kada dodju, testiracemo i videcemo koliko dobro hlade procesore....
Po meni je BOX bolji jer si siguran da pre tebe niko nije cackao CPU...
A tu trogodisnju garanciju cujem niko ne priznaje? "Nama uvoznik daje 1 god, mi dajemo isto toliko..." Znaci jedino da se ide u AMD direktno posle prve godine.. :mrgreen:
Koliko sam ja video, u BOX-u uvek dolazi T'Bred-B, dok ih u OEM-u bas retko vidjam.
Zato je BOX mnogo bolje resenje.
+ 3 god garancije
+ solidan kuler9
+ sticker za na kuciste
Slobodno uzmi BOX, razloge su ti vec rekli.
Jedino za sta tray moze da posluzi je kada zelis BAS da ustedis na svakom €. Tray varijanta procesora + npr. "Spire Whisper Rock III" kosta oko 5€ manje od BOX varijante. Ali kao sto vec rekoh, to ti nikada ne bih preporucio.
Preporuka za box varijantu ali uz kupovini drugog i prodaju originalnog, npr. dobio sam 1800+ koji radi na 1.5 V i moze da se klokuje na oko 2,3 gh (raptor cool) mozda sa boljim hladjenjem i vise.
Ko sto vam Sasa rece, pod tackom 3, dobijete sticker, a to i nije za zanemarivanje
Ja sam, dok sam imao stari Athlon XP jedva nasao sticker, a lepo je imati ga.
Ja ne kupujem procesor ... nego vidim da ljudi nude dve varijante pa me je zanimalo da li ima nekih suštinskih razlika u proizvodnji procesora ili AMD više naplaćuje samo zbog stikera, kulera i garancije?