sprinterface
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.08.2009
- Poena
- 151
Šta je bolje ? Mada verovatno nema velike razlike ali ipak neki stručnjak može da kaže neku pametnu.
Pitanje tipa "Bog ili Alah" lol.
Ipak, Ja sam trenutno za nVidiu jer su njihove kartice kompletniji proizvod.
1. Physx podrska.
2. 3d cvidze podrska.
ATI ne podrzava nijedno od ta dva.
Mene interesuje jel nvidia ima cjenovne pandame ati-ju. i sta bi bio njen pandam 3850.
Na takvo pitanje nemoj ocekivati da ces dobiti neki pametan odgovor sem mozda opomene
Samo ne znam sta si pokusao ovom temom, neki ATI vs Nvidia war?
Predlazem temu za brisanje..
A ti pazi, posto si nov ovde da ne dobijes neku opomenu na pocetku karijere.
Umesto da shvatiš grešku, pokriješ se ušima, preformulišeš pitanje Ti se još praviš pametan i bezobrazan.IZVINJAVAM se svima koji su se našli uvređeni jer sam postavio ovakvu temu. Ja sam samo običan smrtnik koji je normalno rođen pa vremenom sticao znanja a ne kao vi pojedinci koji ste rođeni prepametni.
Uopšte nisam imao nameru da pokrećem neki rat nego sam jednostavno postavio pitanje na koje NE ZNAM odgovor iako sam svestan da je to isto kao da sam pitao šta je bolje BMW ili AUDI, ali izvinite i vi PAMETNI, i u ovom slučaju postoje razlike !!!
Jesam nov na ovom forumu ali ne vidim zašto bi me neko opominjao zbog postavljanja najnormalnijeg pitanja i uostalom nisam ja jedini koji ne zna neke stvari, a ponavljam nisam rođen sa ZNANJEM kao neki.
Još jedna stvar, bez uvrede, ovo je forum gde treba da pomažemo jedni drugima, da delimo mišljenja, iskustva i znanje a ne da se dele pridike, pa mi samim tim ne treba da mi dođe neki PAMETNJAKOVIĆ i napiše BOŽE SAČUVAJ KAKVA SU TO PITANJA !!!
ZAHVALJUJEM se svima, dobronamernima, koji su odgovorili na ovo famozno pitanje i još jednom se IZVINJAVAM svima kojima isto nije odgovaralo.
HVALA :,,:
Pandan 3850-ke je 9600gso, ali je ATI dosta jeftiniji u toj klasi. 3870 je u rangu 9600GT, i tu je ATI jeftiniji.Mene interesuje jel nvidia ima cjenovne pandame ati-ju. i sta bi bio njen pandam 3850.
Uradio je gx-x test 9600GT vs 3870, potrazite u GK.
Radeon HD4670 uz pomoć gDDR4 memorije ne samo da je nadoknadio zaostatak za referentnom Geforce 9600GT serijom, već u većini slučajeva nadjačava i lagano overclockanu XFX-ovu izvedbu.
stvarno nisam ni na čijoj strani ali nije im dobar taj
A šta bi sa onom BFG i ASUS stand alone Physx PCI karticom. Baš sam čitao u jednim novinama kad je bila aktuelna, testirali su je sa X1950Pro Atijem u Far Cry i GRAW-u.
Ta je radila sa atijem bez problema i nije bilo padova u framerate-u. jedini problem onda je bio taj da je radila sa samo te dve igre, pošto su tada samo one i podržavale fiziku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari