Šta je novo?

Dijagnostika SSD-a

NShappy

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
24.05.2004
Poena
1,035
Moja oprema  
Mobilni telefon
Huawei P30
Hello drugari,

Odjednom sam upao u neki gužvu s' poslovima, i k'o u inat, laptop pobrljavio, totalno. Spasao me neki image od pre par dana (srećom).

Sumnjam jako na SSD. Imate li savet za neko specijalni (i free) softverčić koji će temeljno da proveri zdravlje SSD-a. U pitanju je Kingston V100, 128GB.

Hello drugari,

Odjednom sam upao u neki gužvu s' poslovima, i k'o u inat, laptop pobrljavio, totalno. Spasao me neki image od pre par dana (srećom).

Sumnjam jako na SSD. Imate li savet za neko specijalni (i free) softverčić koji će temeljno da proveri zdravlje SSD-a. U pitanju je Kingston V100, 128GB.

Izgleda slaba vajda - http://www.hardwarecanucks.com/forum/troubleshooting/60553-ssd-diagnostic-tools.html

Ja bi licno poterao HD Tune Error Scan, a mozda moze da pomogne da ga "osvezis" jednim low-level formatiranjem.

I ispravi naslov teme ;)

Jericho, pratio sam i ja tu temu (kada sam birao SSD), ali koje je korist od nje gde svako prijavljuje koliko mu je brz esesde? Treba mi nešto za dijagnostiku koja će da utvrdi dal' je SSD 100% pouzdan ili mu neki očin fali.

A naslov, prijavih urednicima, valjda će reagovati.

SSD LifePro?

Ok hvala drugari. Čeka se vikend....

Vrh Dno