Šta je novo?

Dijagnostika (provera ispravnosti)

Xenon

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
619
Poveća knjiga mi je pala na ivicu laptopa [Toshiba Satellite A210) sa pristojne visine (oko metar). U tom trenutku Vista se BSOD-ovala. Nakon reseta, sve deluje da radi ok, ali bih voleo da istestiram, pa me zanima koje programe mi za to preporučujete. Takođe, da li je neko bio u sličnoj situaciji, i kako se završila? :)

Skini Hirens Boot CD. Tamo imas 37274873287 programa za testiranje svega i svacega.

Za testiranje RAM-a pusti da vrti memtest86+ sa tog hirensa, proc testiraj Orthos-om iz win-a(on se skida sa net-a) i 3dMark-om 05 ali samo CPU test (istovremeno), grafiku isto 3dMark-om onim koji iskoriscava tvoju generaciju grafike, hard mozes victoria programom ili nekim sa hirensa.

@Zost, pa da si samo pokusao da potrazis na netu bilo koju informaciju o Hirensu , dobio bi odgovor za sekundu al 'ajde. Koje programe da koristis to je vec na tebi, jer skoro svako ima drugaciju kombinaciju. Kod mene, za ram memtest, hdd - wd i samsung diagnostics, za cpu - cpu performance test.Kako god, Hirens BootCD je must have, tako da ti predlazem da isti skines i da ti stoji u shteku za crne dane :)

Za onoga ko zna engleski Hirens je vrlo opisan.

Ali mislim da ne treba da brines. U momentu udara si dobio BSOD najverovatnije zbog trenutnog zastoja u radu harda, koji se verovatno nakratko, stiteci sebe, iskljucio...

Nazad
Vrh Dno