Šta je novo?

Digitalni magazini - Novinarnica

Olujche

Slavan
Učlanjen(a)
23.08.2012
Poena
235
Da li neko ima iskustva s ovom novom Novinarnicom plus? Deluje mi kao prevara da nude sve žive magazine za 6e mesečno. Mislio sam da je to u pitanju ona stara novinarnica što se nekad davala uz telenor ali čini mi se da je druga firma. Ako je ovo prevara, imate li neki predlog za IT digitalni magazin? Šta čitate na ovaj način?

Nije prevara, imaš 30 dana free da probaš. Jedino što je pdf u pitanju pa treba min 27" bez zooma za komforno čitanje. Inače je više za prelistavanje, kao kod frizera :)

Vidim da im je sedište u Bugarskoj, stara Novinarnica je imala sedište u Srbiji. Plus iz nekog razloga imaju dve tri identične aplikacije sa različitim nazivima na play store.

Testirao, radi kao što se reklamira. Kvalitet PDFa bi mogao biti bolji.

Nakon deset meseci korišćenja Novinarnice plus mogu reći da sam više nego zadovoljan onim što se dobija za 5.90e mesečno. Mada su u međuvremenu ukinuli Nedeljnik i NIN, isplati se, jer bih samo za Nacionalnu geografiju platio 500 dinara, plus 1000 dinara mesečno za Politikin Zabavnik. Ima Alan Ford arhivu (čak i kolornih izdanja, što je fenomenalno). Dnevne novine izlaze oko 2 noću (Novosti, Danas, Vijesti, Glas Istre, Informer, Kurir, Alo, Oslobođenje...). Čini mi se i da su sve lokalne na broju. Istina, aplikacija je mnogo isplativija za one koji kupuju časopise o poznatima, jer su, koliko primetim, svi uključeni (Story, Hello, Gloria, Scandal...). I definitivno je preporuka da imate što veći ekran.

Od skoro su ubacili Politiku, Sportski Žurnal, Dnevnik, Vreme...

Gde mogu da se vide koji su casopisi i dnevne novine dostupne, znaci spisak a ne da se po kategorijama lista i gleda datum kada je poslednji put postavljen.

Zna li neko šta se dešava sa novinarnica.net app? Nema je više na Google plaz stor-u. Da li je ugašena firma?

Poslednja izmena:
Sajt još uvek radi, ima novih izdanja. I meni treba app ali nemam odakle da skinem.

Mislim da nije ista. Jedna ne naša, druga Bugarska. I za novinarnicu plus za oko 8e mesečno možeš da čitaš sva izdanja, a na novinarnicu plaćaš pojedinačna izdanja.

Zvao sam ih na njihov broj na sajtu. Ta aplikacija je ukinuta i prelazi se na novinarnicu.plus. Samo bezveze što nigde nisu stavili obaveštenje, mi treba da im čitamo misli :)

Pa jel vaze kredencijali sa novinarnice na novinarnicu plus ?

Ne trebalo b
Pa jel vaze kredencijali sa novinarnice na novinarnicu plus ?
Trebalo bi da su odvojeni, ja sam pre par godina presao na plus ali sada odustajem sem dnevnih novina poceli su debelo da kasne bar sta ja citam svet komljutera jos nov za februar nije izasao , ranije je kasnilo dan dva pa sve vise i vise nesto tu pocinje debelo da ide ka sve losijem servisu

Da, proverio sam, nisu isti kredencijali.

Da li neko zna koliko korisnika moze istovremeno da koristi aplikaciju preko jednog naloga ?

Sasvim pristojno, 6e je mesecna pretplata, 3e po korisniku, uvek mogu da se nadju par casopisa da se procitaju.

Nazad
Vrh Dno