Šta je novo?

Digitalni Fotoaparat

TozABG

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
210
Zeleo bih da kupim fotoaparat pa da se ne zeznem treba mi pomoc :D
Dao bih do 80 evra za njega maximum 100 evra.
Bitno mi je da pravi dobru sliku po mraku, naravno i po danu, i da ima dobar zum, i sto veci broj piksela :p
Hvala unapred!

da ti dam uopsten odgovor: za te pare udji u radnju i izaberi neki koji ti se svidja kako izgleda i kako ti lezi u ruci... posto u tom cenovnom opsegu su skoro svi isti.

al' da sacekamo da li ce Driver nesto da ti rekne :D

Veliki zum i puno megapiksela su obrnuto proporcionalni mogucnostima u lowlightu :) Aparat treba da ima shto kraci zum i shto manje megapixela da bi bio dobar u lowlightu.

A za ove pare se ne moze kupiti nishta, svrati do Metroa i kupi onaj koji ti je najlepshi :) Evo moze i taj A480, mada nisam znao da je tako jeftin :)

eto, rekoh ti ja :D

Zeleo bih da kupim fotoaparat pa da se ne zeznem treba mi pomoc :D
Dao bih do 80 evra za njega maximum 100 evra.
Bitno mi je da pravi dobru sliku po mraku, naravno i po danu, i da ima dobar zum, i sto veci broj piksela :p
Hvala unapred!

Bez neke filozofije, zasto se ne odlucis za polovan digitalac,imas solidnih ponuda i ovde na forumu i uklopices se u novac koji zelis da potrosis.

Novo je novo, jes da ce posle mesec dana i to da bude polovno, ali nishta ne moze da zameni osecaj otvaranja kutije, a dokaz je onih milion i po "unboxing" videa na youtube :d

Da ne otvaram novu temu... moze pomoc/savet za neku malo vecu sumu 150-180e

Da li je Canon PowerShot A1100IS idalje dobra kupovina ili ima neko bolje reshenje?

Vrh Dno