Pozdrav svim forumašima i forumašicama, ovo je moj prvi post iako Benčmark recenzije pratim skoro od samog pojavljivanja. Nisam baš tip za forum, ali sam se registrovao prvenstveno zbog Jetela jer sam video da su ovde najaktivniji.
Da napišem ja i svoje utiske kao taze korisnik Jetelovog Hipernet TV-a od avgusta meseca. Internet, što bi narod rekao, cepa pa raznosi. Šljaka kao podmazano i za to stvarno svaka čast. U odnosu na Telekom koji sam morao mesčno bar pet puta da zovem zbog problema, ovo je stvarno prijatno iznenađenje.
E, sad, dolazimo do dela gde treba malo da se kudi, a to je televizija. Nemam primedbe na izbor i broj kanala, meni su okej i nešto što sam svakako gledao i na Irisu, ali u odnosu na Iris tek treba da radite na aplikaciji. To šteka, to secka, to se pikselizuje, to mora da se restartuje tv boks na svaka dva, tri dana nekorišćenja... pa čak i poprilično smireni tip poput mene prsne. Pošto imam u kući dva TV-a (WebOS i Android TV) radovao sam se testiranju aplikacija. Radost je splasnula kada sam skontao da treba da budem IT stručnjak da bih testirao WebOS aplikaciju, a Android TV aplikaciju tek iz trećeg puta da instaliram. Nadam se da ova Android TV aplikacija neće biti konačna verzija jer joj fale svakako zgodne kartice ''Serije'' i ''Filmovi'' u meniju, ali za razliku od tv boksa radi osetno bolje i brže. Nadam se da će WebOS aplikacija što pre ugledati svetlost dana na radost svih nas.