- Učlanjen(a)
- 17.11.2021
- Poena
- 55
Hipernet daljinski upravljač se povezuje sa STB uređajem putem bluetooth-a, tako jeHipernet daljinski je bluetooth daljinski ili nije? Nikako mi ne uspeva na Sharpu.
Hipernet daljinski upravljač se povezuje sa STB uređajem putem bluetooth-a, tako jeHipernet daljinski je bluetooth daljinski ili nije? Nikako mi ne uspeva na Sharpu.
Žao nam je ukoliko imaš takve poteškoće, čim se bluetooth konekcija uspostavi sam prenos bi trebao da bude sjajan, misleći na brzinu. Svakako, svakodnevno radimo na unapređenju naših usluga i servisa, pa verujemo da će i ova poteškoća biti prevaziđena u potpunostiIsto se tako i kod mene ponasa, posle nekog vremena mora IR da ga upali. Ititantno je, ne znam da li moze da se promeni to?
Kako bi povezao daljinski uređaj sa svojim TV uređajem potrebno je da pritisneš dugme TV u gornjem desnom uglu daljinskog upravljača, a nakon toga možeš postupiti po navedenoj proceduri.
Žao nam je zbok kompletnog utiska, svakodnevno radimo na unapređenju svih naših usluga, i rado bismo izvršili sve potrebne provere sa tvojim ugovorom, kucni nam putem privatne poruke. Stojimo ti na rasplaganju!Ja danas popunih ponudjenu anketu, čudna pitanja, nije mi jasno, kako očekujete da neko bude zadovoljan ovakvom uslugom? Naravno da ne bih ni najgorem neprijatelju preporučio Hipernet TV, dovoljno je što sam nasamario samog sebe. Srećom, slabo koristim TV, a i kad rešim da nešto pogledam, brzo me prodje volja nakon par šaltanja programa, pa predjem na računar i najobičniju IPTV gde čak i sa "free" listama sve klizi kao podmazano...
Daljinski upravljač koristi IR ukoliko izgubi Bluetooth konekciju, usled slabijeg korišćenja TV usluge. Ali je svakako moguće ponovno upariti sa Bluetooth-om, za sve dodatne informacije možeš nam kucnuti putem privatne poruke, rado ćemo te uputiti u sve neophodne korake i podešavanja.Pokušao sam na Sharp-u i TCL-u... nisam uspeo. Da li imate video uputstvo za IR uparivanje? Da imate više modela daljinskih, pa da zamenim postojeća dva?
Što je najgore, ovo je radilo u ranijim verzijama aplikacije, pa je izbačeno u nekom momentu.Koliko dugo postoji hipernet? Zar je toliko teško, pa da toliko vremena treba da ubacite opciju lista kanala kroz koju se lako prolazi(ne mislim na epg) nego najobičniju listu koja se kod većine provajdera otvara sa leve strane pritiskom na taster levo ili gore.? Ovako se teško prolazi kroz listu kanala, što je meni veliki minus, da sam to znao pre potpisivanja ugovora, pitanje je da li bih se odlučio za vas.
Update, možda će nekome značiti...Problem je u tome što još nisam dobio prvi račun - nov sam korisnik.
Možeš li da mi kažeš, u odnosu na broj koji ti stoji u zaglavlju ugovora, kako izgleda taj broj?
Kako Hipernet plaćaš 1 dinar, i on ti je “free”, a čak i po punoj ceni od 2000 din. košta koliko samo npr. Eon box.Ja danas popunih ponudjenu anketu, čudna pitanja, nije mi jasno, kako očekujete da neko bude zadovoljan ovakvom uslugom? Naravno da ne bih ni najgorem neprijatelju preporučio Hipernet TV, dovoljno je što sam nasamario samog sebe. Srećom, slabo koristim TV, a i kad rešim da nešto pogledam, brzo me prodje volja nakon par šaltanja programa, pa predjem na računar i najobičniju IPTV gde čak i sa "free" listama sve klizi kao podmazano...
Pogrešno je tvoje nagadjanje da Hipernet plaćam 1 dinar.Kako Hipernet plaćaš 1 dinar, i on ti je “free”, a čak i po punoj ceni od 2000 din. košta koliko samo npr. Eon box.
Tako da imaš opciju da platiš npr. Eon aplikaciju koju možeš da instaliraš na Android TV i da ti i dalje sve zajedno bude značajno povoljnije.
Svako ko je kadar da sabere 2+2, shvatiće da mu je Hipernet trenutno najpovoljnija opcija, čak i da se odluči da dokupi TV drugog provajdera.
A da ne govorim u slučaju poput tvog da mu TV nije ni presudan. 😉
Pa jedino mogu da ti ponovim činjenicu da čak i ako odlučiš da plaćaš IPTV uslugu kod drugog provajdera, npr. Eon, opet ti se više isplati tako nego da plaćaš sve kod drugog provajdera.Pogrešno je tvoje nagadjanje da Hipernet plaćam 1 dinar.
2+2 su 4, ali i dalje ne shvatam to što ti želiš da shvatim, iako sam u srednjoj školi bio u matematičkom odeljenju, rezultati nam se nikako ne podudaraju.
Meni nije TV presudan, ali nisam sam u kući.
Ankete i postoje da bi se čula različita mišljenja i utisci. Shvataš? Ako si ti zadovoljan, to ne znači da i ja automatski moram biti zadovoljan. Niti si me utešio svojim razmišljanjem, odnosno matematikom...
Nije tačno. Danas većina provajdera daje 12 meseci po jedan dinar. Eto ga i najveći MTS daje 12 meaeci po 1 din, kod sbb-a se isto može dobiti 10 meseci, supernona i da ne nabrajam dalje. A svi oni imaju gotovo rešenje koje radi a ne "work in progress"Kako Hipernet plaćaš 1 dinar, i on ti je “free”, a čak i po punoj ceni od 2000 din. košta koliko samo npr. Eon box.
Tako da imaš opciju da platiš npr. Eon aplikaciju koju možeš da instaliraš na Android TV i da ti i dalje sve zajedno bude značajno povoljnije.
Svako ko je kadar da sabere 2+2, shvatiće da mu je Hipernet trenutno najpovoljnija opcija, čak i da se odluči da dokupi TV drugog provajdera.
A da ne govorim u slučaju poput tvog da mu TV nije ni presudan. 😉
@Yettel Srbija,
Zašto se smanjili maksimalni broj uređaja sa 8 na 6????
I u tih 6 računate 2 stb boxa na kojima su nam priključeni televizori. Znači da imamo 4 slobodnih mesta.
Ako vec nešto dajete lepo je i da ispoštujete to a ne da smanjujete.
Od mene veliki minus zbog toga