Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Od junajted medije treba pokusati pojedinacno dobiti kanal kao orion sto je ,hrt neki i to je to. Ja sam u jetelu zbog cene iskreno, i arena

Na linku se možete prijaviti za grupu ažuriranja Operativnog sistema STB uređaja. Hvala vam na svim ukazanim sugestijama, ekipa podrške vam stoji na raspolaganju.

Vaš Yettel!
Ma daj, nemojte da nas zamajavate sa ovim. Prijavio sam 10x box za azuriranje, a azuriran mi je drugi (neprijavljeni) box.
I da dodam, jedine prednosti vase televizije je sto imate arene i na boxu se moze instalirati eon TAČKA

Eto nešto korisno i za moj račun. I to bi bilo to.

Nema ništa od unapređenja premotavanja, da može da se ubrza ili makar da može preći u prethodnu vremensku liniju (traku). Nema ništa od sortiranja kanala u vidu liste.
Ono čega ima su greške - 1,2,4,6,7000+ koliko voliš. EPG pobljavi pa mora da se resetuje.
I evo 5 meseci posle, baterije merene skoro 1,7v pale na 1,12v. Na akumulator da ga prikopčam ne bi potrajalo duže od godinu dana. A kad u opcijama za daljinac izaberem firmware da pogledam, box se resetuje.
Jedino me zanima sada hoće li u skorijoj budućnosti biti opcije za CAM, odnosno TV karticu? Za potrebe premotavanja ću radije sam nabaviti neki box ali bar da mogu sortirati kanale (treba mom starom).
I da, probleme da upotpunim... Preko web-a mi ne baš retko puca veza - "Proverite vašu internet konekciju" ili nešto slično. Da li je malver, kablovi, nešto s Yettel strane, trebaće vremena da proverim.
Ni godinu dana nisam spojio a problema koliko hoćeš. Računao da mi optika ne može biti gora od bakra, kod mene sve može.:cautious:

U kom smislu nema ništa od raznih unapređenja? Nije izašla nova verzija aplikacije pa da ima nove ili bolje opcije (pa da joj fali unapređenje oko premotavanja, podsetnik u EPG-u, lista odabranih omiljenih kanala, bolja kontrola oko zaključavanja određenih kanala, svetla i tamna tema, itd.) več je samo sistem nadograđen na noviju verziju (sa Andoida 10 na Andorid 12). To bi tek trebalo da omogući da u buduće developeri tek naprave neke stvari u narednim verzijama koje sada zbog ograničenja starog androida nisu mogli da naprave ili će im sada biti lakše da to urade. Za sada je sa ovom novom verzijom sistema najveća promena u radu to što je skala za jačinu zvuka postala vertikalna uz desnu ivicu ekrana i što je aplikacija postala malko brža i stabilnija. Sve drugo je i dalje isto ili su razlike minimalne. A nove verzije aplikacije tek očekujemo (pitanje je da li će ih biti pre Nove Godine, nešto baš i ne verujem...).

Zanimljiva stvar je kad sam npr. bio na PoštaNET internet i kablovskoj i išao do Pohorske na šalter da se razjašnjavam o problemima, nisam mogao da im dočaram a i kako bih kad zaposleni koriste usluge SBB-a. Slično i sa Supernovom.
Kakva je ovde situacija, koriste li oni svoje usluge privatno ili su pametniji od toga? Svoje proizvode nek ponesu kući i nek ih koriste pa sami da popunjavaju upitnike o izazovima.
Ti se ovde, svaka čast, sav polomi da im detaljno pojasniš nedostatke i moguće ispravke i poboljšanja. I koliko se odmaklo? Kao da nisu svesni da zaostaju sa konkurencijom ali ne i po cenama.
Jedini razlog što sam izabrao TV uslugu je što je MTS/SN dao samo 50% manje na prvi račun a druge opcije nisu imale Arene u ponudi. Ali nisam pristao ni na kakve eksperimente kad sam potpisivao, nikakva unapređenja zbog kojih mi box brlja. Prva verzija koja je bila pri postavljanju boxa je bila jedina stabilna.
Nema veze, istrpiću nekako do kraja UO. Čujem, hoće A1 da se uglavi u zgradu kod nas. Taman da preuzmu fenjer.

Ne znam da li se ovo samo meni dešava. Pre nekog vremena ažuriran je jedan box na android 12. Tamo nema problema, jer nešto i ne koristim taj tv.
Drugi se ažurirao pre nekoliko dana, i pojavio se problem.
Kada ugasim box i tv. Kada upalim ponovo, pojavi se samo crni ekran sa onim standardnim koja emisija se gleda, i radi zvuk u pozadini, dok daljinski ne reaguje. Nakon fitičkog restarta, box radi normalno.

Zna li neko o čemu se radi?

Zanimljiva stvar je kad sam npr. bio na PoštaNET internet i kablovskoj i išao do Pohorske na šalter da se razjašnjavam o problemima, nisam mogao da im dočaram a i kako bih kad zaposleni koriste usluge SBB-a. Slično i sa Supernovom.
Kakva je ovde situacija, koriste li oni svoje usluge privatno ili su pametniji od toga? Svoje proizvode nek ponesu kući i nek ih koriste pa sami da popunjavaju upitnike o izazovima.
Ti se ovde, svaka čast, sav polomi da im detaljno pojasniš nedostatke i moguće ispravke i poboljšanja. I koliko se odmaklo? Kao da nisu svesni da zaostaju sa konkurencijom ali ne i po cenama.
Jedini razlog što sam izabrao TV uslugu je što je MTS/SN dao samo 50% manje na prvi račun a druge opcije nisu imale Arene u ponudi. Ali nisam pristao ni na kakve eksperimente kad sam potpisivao, nikakva unapređenja zbog kojih mi box brlja. Prva verzija koja je bila pri postavljanju boxa je bila jedina stabilna.
Nema veze, istrpiću nekako do kraja UO. Čujem, hoće A1 da se uglavi u zgradu kod nas. Taman da preuzmu fenjer
Pitanje je gde se nalazi "centar odlučivanja" - ovde u Beogradu ili u Pragu (naravno da je u Pragu) i kako funkcioniše taj tako glomazni sistem, koliko čuju nas odavde koji stavljamo razne primedbe, predloge, ideje, kritike. I koliko sve to tamo razumeju i kojom brzinom odlučuju da se nešto od toga realizuje ili odbaci. Imao sam prilike da tamo kratko boravim i koliko sam mogao da vidim i tamo je ista situacija ko i ovde kod nas, sa istim problemima, što me iskreno iznenadilo jer sam očekivao da su oni tamo u EU ozbiljniji i rigorozniji sa tim nekim standardima i propisima, da tamo ne trpe svo ono što je nama ovde svakodnevica (razne probleme). Ali me i nije previše začudilo jer je sve to (i ovde kod nas i tamo kod njih) ista platforma i deo istog sistema. Ali ujedno uliva nadu da će sve to u konačnici biti bolje (doduše sporo napreduje) u skladu sa njihovim standardima jer je tamo konkurencija veća i oštrija a klijentela razmaženija nego mi ovde.

Cirkus živi.
Isključio sam opciju uparivanja daljinca, tačnije raspario ga kako bih produžio vek trajanja baterije. To sam uradio juče (prekjuče pošto je već idući dan, kako vreme leti :D). Danas vidim da je ponovo uparen. Razvio samosvest poput Skajneta, sad će terminatori da mi dođu na vrata.:LOL: Šta da kažem, brlja kako stigne. Krenem da prebacim, on se resetuje.
Isključio sam uparivanje ponovo pa ću sutra videti uključuje li se opet sâmo ili je to bio trenutni bag. Kako god, presekao sam te ću verovatno ostaviti uključeno uparivanje jer mi stari ne zna tražiti starogradske sevdalinke bez glasovne komande.:) U tu svrhu ću nabaviti najjeftinije kineske baterije jer će ionako trajati koliko i kvalitetne. Taman kineske baterije za kineski daljinac, kako mi jedan Kinez reče dok sam kupovao sat - "kineski sat radi na kinesku bateriju".:)

Što se ovih unapređenja tiče...
Bilo bi pošteno s njihove strane da omoguće da sami biramo verziju softvera za box, koja nam je najstabilnija pre svega.
Ako već mogu da biram koju verziju npr. VLC plejera ili Fajerfoxa ću da koristim, što ovde ne može? Kad je bio problem sa nestankom brze liste kanala, resetovao sam ga fabrički i delovalo mi je sasvim OK, vizuelno pre svega i bolje nego ovo sad. I to je trajalo dok ga nisam uključio sledećeg dana gde ga je automatski ažurirao na poslednju verziju.:cautious: Najbolje i najstabilnije je bilo sa verzijom koja je bila kad su ga prvi put priključili kod mene.
Nešto što je besplatno možeš da biraš i prilagodiš sebi a ovo što plaćaš ne možeš.

Počni da tražiš portugalske baterije, jer daljinski nije kineski, već portugalski.
Pozdrav

You sure about that?
Designed in Europe, made in China. Shenzhen or Guangzhou, Guangdong most likely.
Greets :)

Ne znam da li se ovo samo meni dešava. Pre nekog vremena ažuriran je jedan box na android 12. Tamo nema problema, jer nešto i ne koristim taj tv.
Drugi se ažurirao pre nekoliko dana, i pojavio se problem.
Kada ugasim box i tv. Kada upalim ponovo, pojavi se samo crni ekran sa onim standardnim koja emisija se gleda, i radi zvuk u pozadini, dok daljinski ne reaguje. Nakon fitičkog restarta, box radi normalno.

Zna li neko o čemu se radi?
Ukoliko i dalje imaš takve smetnje, pozivamo te da nam putem privatne poruke proslediš podatke o samom ugovoru.
Koliko dodatnih uredjaja je moguće uzeti?
Sve zavisi od tipa ugovorne obaveze koju imaš, kao i od tehničkih mogućnosti 🙂

Bilo bi pošteno s njihove strane da omoguće da sami biramo verziju softvera za box, koja nam je najstabilnija pre svega.
Generano, trebamo da dobijemo samo verziju koju su oni rigorozno testirali i na kome su sertifikovali da će njihov video sistem optimalno da radi jer ti korišćenje takvog sistema naplaćuju i za njega su odgovorni.

Sad sam proverio, 53% su mi baterije, a iskreno, ne znam kada sam ih stavio.
Povezan daljinac preko bluetooth, koristi se tokom celog dana.
Definitivno nemam taj problem sa sisanjem struje iz baterija.
Daljinac i stb su sa oznakom Telenor.

Ovde oznaka Yettel.
Ne uparuje se sâm više ali sad mi malo-malo treperi zelena lampica na daljincu.
Očito se ne mirišemo, nismo kompatibilni.:cautious:

Od 9.11. koristim yettel televiziju, bila je verzija 10, jutros vidim da je verzija 12. Izgleda da će uskoro svi preći na verziju 12.

Odeš u podešavanja Androida, i tamo obrišeš/raspariš daljinski.
Pozdrav

Superstar3 na broju 34

Vidim da su dodali nove TV kanale, u Yettel TV aplikaciji, ali se trebaju platiti:
1. Sky ShowTime 1
2. Sky ShowTime 2
3. Sky ShowTime Test
4. RTL Living

Gde si to video?

Napravi sc
Nema to kod mene nigde

Našao

Koja je numeracija kanala?

1. Sky ShowTime 1
2. Sky ShowTime 2
3. Sky ShowTime Test
4. RTL Living

Nema numeracije, ne postoje u listi kanala, samo postoje kada u mobilnoj aplikaciji ideš na Kanali, ali ništa se ne dešava, niti nudi kupovinu

Nazad
Vrh Dno