Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Bio neki kratkotrajni kvar zvao sam i pitao, sada radi sve

Nedavno smo lansirali nekoliko novih TV kanala. U pitanju su, Diva TV kanal koji nudi filmsko-serijski sadržaj laganog karaktera, dok na regionalnim RTL, RTL 2 i RTL Croatia World TV kanalima, pored filmova i serija možete da gledate zabavne, dokumentarne i dečije emisije.

TV kanali se nalaze na sledećim pozicijama:

DIVA 26

RTL 37

RTL 2 38

RTL Croatia World 337

Cenimo vašu podršku i sugestije za dalje unapređenje sadržaja. Nastavite da nam dajete komentare i povratne informacije.

Jesu i '90 i '001730838582265.png

Pa hrt i moguće

Proradio je rtl2 na WebOS

Trebali su i Kockicu ubaciti

Orion tv prenosi n1, mimo sbb, tako da to nije nemoguce ako cemo objektivno.

Aplikacija mi daje neke kontra informacije, pa ako neko zna. Imam Yettel TV na 3 uređaja. Na toliko i piše da može da se gleda istovremeno. Ali, došlo je do nekog problema. Iako se gleda na 2 uređaja, aplikacija piše da je previše istovremenih reprodukcija, a onda u nastavku navodi dva televizora. Pa sad, da li je dva ili tri istovremeno, i ako je tri, zašto ne može sva tri? Kako uopšte da rešim problem i zaustavim gledanje na jednom uređaju, a da ga potpuno ne obrišem, jer izgleda isključivanje aplikacije nije dovoljno.

Nedavno smo lansirali nekoliko novih TV kanala. U pitanju su, Diva TV kanal koji nudi filmsko-serijski sadržaj laganog karaktera, dok na regionalnim RTL, RTL 2 i RTL Croatia World TV kanalima, pored filmova i serija možete da gledate zabavne, dokumentarne i dečije emisije.

TV kanali se nalaze na sledećim pozicijama:

DIVA 26

RTL 37

RTL 2 38

RTL Croatia World 337

Cenimo vašu podršku i sugestije za dalje unapređenje sadržaja. Nastavite da nam dajete komentare i povratne informacije.

Ove kanale mogu odmah da ubace jer su politički podobni, a nejasno zašto ih nema: Superstar 3, Newsmax Balkan, Bloomberg Adria, Hype, Hype 2, Toxic, HRT...
Kanale United Media-e možemo samo da sanjamo :(

@YettelSrbija
Može pojašnjenje oko Voyo applikacije.
Kao korisnik Yettel TV M paketa da li ovo važi za mene?
-Voyo je dostupan za sve korisnike (fizička lica) Yettel mobilne usluge i Yettel TV usluge (izuzev korisnika OTT TV usluge) putem Yettel aplikacije ili Web portala.
-Ukoliko si korisnik Yettel kod Kuce M, Yettel kod Kuce L, Yettel TV M, Hipernet Trio M i Hipernet Trio L u okviru Yettel aplikacije možeš da aktiviraš Voyo u okviru promotivne ponude i bez dodatne nadoknade.
-Promotivni period važi od: 4.11.2024. do 31.10.2026. godine

Pa da, važi i za tebe, aktivira se preko Yettel aplikacije u delu TV servisi i aplikacije

Tokom dana žalosti zatamneli smo muzičke TV kanale, što je standardna procedura etičkog karaktera koja se sprovodi u takvim situacijama. Pomenuti muzički TV kanali su odmah nakon završetka Dana žalosti vraćeni u ponudu.

@YettelSrbija
Može pojašnjenje oko Voyo applikacije.
Kao korisnik Yettel TV M paketa da li ovo važi za mene?
-Voyo je dostupan za sve korisnike (fizička lica) Yettel mobilne usluge i Yettel TV usluge (izuzev korisnika OTT TV usluge) putem Yettel aplikacije ili Web portala.
-Ukoliko si korisnik Yettel kod Kuce M, Yettel kod Kuce L, Yettel TV M, Hipernet Trio M i Hipernet Trio L u okviru Yettel aplikacije možeš da aktiviraš Voyo u okviru promotivne ponude i bez dodatne nadoknade.
-Promotivni period važi od: 4.11.2024. do 31.10.2026. godine
Voyo je dostupan za sve korisnike (fizička lica) Yettel mobilne usluge i Yettel TV usluge (izuzev korisnika OTT TV usluge) putem Yettel aplikacije ili Web portala.
Ukoliko si korisnik Yettel kod Kuce M, Yettel kod Kuce L, Yettel TV M, Hipernet Trio M i Hipernet Trio L u okviru Yettel aplikacije možeš da aktiviraš Voyo u okviru promotivne ponude i bez dodatne nadoknade.
Promotivni period važi od: 4.11.2024. do 31.10.2026. godine.

Dobro je sto uvodite nove kanale jos hrt i novu s ili n1

I hoće, čim dobijemo Sportklub, malo juče.;)

Ove kanale mogu odmah da ubace jer su politički podobni, a nejasno zašto ih nema: Superstar 3, Newsmax Balkan, Bloomberg Adria, Hype, Hype 2, Toxic, HRT...
Kanale United Media-e možemo samo da sanjamo :(
Prilikom pokretanja portfolia fiksnih usluga, razgovarali smo sa svim medijskim kompanijama i operatorima. Pitali smo United grupu za prava da distribuiramo njihov sadržaj i bili smo odbijeni. To znači da nam United grupa nije dala prava na distribuciju njihovog sadržaja, što podrazumeva 22 TV kanala. Yettel konstantno radi na tome da gledaocima pruži što raznovrsniju ponudu relevantnih i kvalitetnih TV kanala.

Prilikom pokretanja portfolia fiksnih usluga, razgovarali smo sa svim medijskim kompanijama i operatorima. Pitali smo United grupu za prava da distribuiramo njihov sadržaj i bili smo odbijeni. To znači da nam United grupa nije dala prava na distribuciju njihovog sadržaja, što podrazumeva 22 TV kanala. Yettel konstantno radi na tome da gledaocima pruži što raznovrsniju ponudu relevantnih i kvalitetnih TV kanala.
Imate li u planu možda kanal Dizi (To vas pita moja mama da bi gledala serije) i onaj sci-fi

Sci fi realno nedostaje u ponudi

Danas sam uzeo yettel tv box, zanima me da li box ima opciju da pokaže brzinu interneta?

Ulogujes se na google play store, pa nadjes i instaliras aplikaciju za merenje brzine.

Za box i kazem. Nadji google play store na boksu, iz glavnog menija, gore desno, ikona za aplikacije.

I još se pritom plaća.

Nazad
Vrh Dno