Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

@Yettel Srbija Kada cete implementirati sve kanale sa SBB platforme?!
Fali vam opcija podsetnika za emisiju.

Problem sa Yetel tv
Mogu samo na 2 tv da gledam preko Yetel boxa , a treci tv ide preko Mi S2 na aplikaciju
Prva dva tv koja se uključe , treći ne moze - piše dostigli ste dozvoljen broj strimova .
Prvo sam gledao na Yetel apk na LG tv , obriso apk jel kočila i LG store ne nudi vise tu Yetel apk . Na Mi box S2 instaliro aplikaciju i ne mogu vise da gledam na 3 tv
Zvao korisničku podršku i nisšta.
Ako se do ujutru to ne reši pišem Ratelu i raskid saradnje .
Mnogo ste ažurni . Prijavljeno je u subotu uveče kvar

@Yettel Srbija Kada cete implementirati sve kanale sa SBB platforme?!
Fali vam opcija podsetnika za emisiju.
Podsetnik (alarm) u EPG-u za buduće željene sadržaje obećavaju da će uvesti-omogućiti još od 2022.godine. Čak je bilo reči da će se isti kada zadamo na box aplikaciji sinhronizovati sa mobilnom aplikacijom pa da ti podsetnik u vidu notifikacije iskoči na telefonu.

Problem sa Yetel tv
Mogu samo na 2 tv da gledam preko Yetel boxa , a treci tv ide preko Mi S2 na aplikaciju
Prva dva tv koja se uključe , treći ne moze - piše dostigli ste dozvoljen broj strimova .
Prvo sam gledao na Yetel apk na LG tv , obriso apk jel kočila i LG store ne nudi vise tu Yetel apk . Na Mi box S2 instaliro aplikaciju i ne mogu vise da gledam na 3 tv
Zvao korisničku podršku i nisšta.
Ako se do ujutru to ne reši pišem Ratelu i raskid saradnje .
Mnogo ste ažurni . Prijavljeno je u subotu uveče kvar
Rečenica: "Maksimalan broj istovremenog gledanja na više uređaja sa dva STB-a je 3" nije najpreciznija i najdefinisanija. Barem ne do kraja. Jer po tome bi trebalo da može da se gleda na BILO KOJA 3 uređaja. Bilo koja kombinacija. Recimo na 3 računara (web aplikacija) istovremeno. Ili na 3 telefona istovremeno, ili na 3 tableta istovremeno. Ili na dva računara i jednom TV-u istovremeno. A nije tako, postoje ograničenja - tipa može samo na jednom računaru, samo na 2 telefona, itd. Ne znam na koliko TV-a može istovremeno da se gleda - tipa: 2 BOXa i jedna TV aplikacija ili 2 TV aplikacije i jedan BOX ili samo jedan BOX i jedna TV aplikacija... Znači da li može na 3 TV-a istovremeno. To treba proveriti.

Pre par godina je na njihovom sajtu postojala tabela sa svim ovim kombinacijama - Koliko kojih uređaja može da se kombinuje za istovremeno gledanje, pa su je još 2023. uklonili sa sajta. Najednostavnije bi bilo da sa dva boxa može istovremeno da se gleda na BILO KOJA 3 uređaja istovremeno - i kraj priče. Ali... zašto jednostavno kad može komplikovano.

Nznm to , ali znam , da ako bi platio za još 1 Yetel stb , da bih i na njemu mogao istovremeno gledati tv , zajedno sa ova dva njihova stb uređaja .
Nešto su debelo zabrljali . Sada sam na poslu , a sutra kada ustanem ne budu mi radila 2 njihova stb uređaja i moj Mi box S2 idem da raskinem ugovor , jer ne ispunjavaju uslove ugovora .

Nazad
Vrh Dno