Podsetnik (alarm) u EPG-u za buduće željene sadržaje obećavaju da će uvesti-omogućiti još od 2022.godine. Čak je bilo reči da će se isti kada zadamo na box aplikaciji sinhronizovati sa mobilnom aplikacijom pa da ti podsetnik u vidu notifikacije iskoči na telefonu.@Yettel Srbija Kada cete implementirati sve kanale sa SBB platforme?!
Fali vam opcija podsetnika za emisiju.
Rečenica: "Maksimalan broj istovremenog gledanja na više uređaja sa dva STB-a je 3" nije najpreciznija i najdefinisanija. Barem ne do kraja. Jer po tome bi trebalo da može da se gleda na BILO KOJA 3 uređaja. Bilo koja kombinacija. Recimo na 3 računara (web aplikacija) istovremeno. Ili na 3 telefona istovremeno, ili na 3 tableta istovremeno. Ili na dva računara i jednom TV-u istovremeno. A nije tako, postoje ograničenja - tipa može samo na jednom računaru, samo na 2 telefona, itd. Ne znam na koliko TV-a može istovremeno da se gleda - tipa: 2 BOXa i jedna TV aplikacija ili 2 TV aplikacije i jedan BOX ili samo jedan BOX i jedna TV aplikacija... Znači da li može na 3 TV-a istovremeno. To treba proveriti.Problem sa Yetel tv
Mogu samo na 2 tv da gledam preko Yetel boxa , a treci tv ide preko Mi S2 na aplikaciju
Prva dva tv koja se uključe , treći ne moze - piše dostigli ste dozvoljen broj strimova .
Prvo sam gledao na Yetel apk na LG tv , obriso apk jel kočila i LG store ne nudi vise tu Yetel apk . Na Mi box S2 instaliro aplikaciju i ne mogu vise da gledam na 3 tv
Zvao korisničku podršku i nisšta.
Ako se do ujutru to ne reši pišem Ratelu i raskid saradnje .
Mnogo ste ažurni . Prijavljeno je u subotu uveče kvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari