Šta je novo?

Digitalna televizija

ivanlik

Poštovan
Učlanjen(a)
01.05.2016
Poena
59
Imam dva pitanja:
1. Kako je moguce da neki digitalni kanali preko kablovske rade normalno a kod nekih secka slika?(Kopernikus)

2. Da li se SBB D3i moze iskljucivo koristiti na maticnoj adresi, ili mogu recimo da Box ponesem sa sobom ako sam u nekom drugom gradu u Srbiji i samo prikljucim na net i gledam?

Može da se desi da imaš smetnje na nekoj frekvenciji.
D3i možeš da priključiš gde hoćeš. Oni ne znaju na kojoj je adresi je tvoja IP adresa :) Ako imaš dva prijemnika, oba moraju da budu na istoj adresi.

Znaci potreban je samo dobar internet bilo gde , za set top box nije bitno da je internet preko odredjenog broja telefona, posto znam da za aplikaciju preko telefona mi je pisalo "nije moguce gledati preko mreze na kojoj se nalazite", ali samo za odredjene kanale?

Bilo gde u Srbiji, gde imaš odgovarajući net. Na D3i rade svi kanali, na D3Go su te restrikcije.

I ja sam isto imao problem kod Kopernikusa sa pojedinacnom frekfencijom, zvao ih, nisu dosli. Sam uzeo i zamenio kabal od splitera do tv. Moram treci da je tek treci kabal bio bez seckanja. Pre toga je sve bilo uredu a onda radili na mrezi i pocelo je seckanje.

Stavite tri shield kabel, jeste skuplji ali vredi.
Sent from Tunguzija.

Hvala na odgovorima, a poceo sam da mislim da su duhovi: D

Nazad
Vrh Dno