merlin je napisao(la):Da li si siguran da mozes preko daljinca da ubacis nove kljuceve. Postoje dve vrste kartica one koje se programiraju i one kojima se sa daljincom ubacuju kljucevi.
Evo ti jedan link i to na srpskom pa poskidaj kljuceve www.digisatvland.cjb.net
merlin je napisao(la):Da li je ubacivanje novih kljuceva moguce preko daljinca zavisi samo od kartice. Modul nema veze sa tim. Kartica koja se programila kosta 50DEM a kartica kojoj se mogu ubacivati kljucevi FUN kartica 150DEM.
Kljuc se unese samo jednom i kartica radi dok se kljuc ne promeni sto moze biti mesec dana ili 3 dana, sve zavisi.
merlin je napisao(la):...Generalno tu stoje stvari kao i kod ostalog ako hoces dobar televizor kupi Sony, ako hoces dobra kola kupi Mercedes i ako hoces dobar risiver kupi Echostar. Naravno da mozes dobro da prodjes sa nekim imenom koje nije tako poznato, ali... Echostar 2600 je mene kostao 880DEM.
Jos jednu stvar da ti naglasim to sto neki risiveri kao sto su Humax imaju Irdeto1 modul uskoro nazalost nece vredeti jer su za naredne mesece mnogi najavili prelazak na Viaccess2 i Seca2 a kao sto znas Irdeto2 vec postoji. Nadam se da ljudi koji su nam omogucili gledanje sa piratskim katricama ne sede skrstenih ruku.
Amon_Ra je napisao(la):E merline ti sigurno znash.Bio sam na nekoliko nasih sajtova i nijedan nije otkrio na koji nacin doci do Americkih kanala.Fox,NBC,CNN i ostalih koji nude ekonomsko-politicki-sportsko-zabavni program.Znaci sta mi sve treba za tekanale.Prvenstveno mislim koje kartice module i ostala cuda - ma znash ti sta hocu da ti kazem![]()
merlin je napisao(la):Za RUS-a:
Nisam te najbolje razumeo kad si rekao daleko od toga da je najboljeg kvaliteta. Da li si mislio na Mercedes ili na Echostar.
Sto se tice Mercedesa slazem se sa jednim mojim prijateljom koji kaze "***** auto bez nisana".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari