Šta je novo?

Digitalac do 300 evra

The_Grunf

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2004
Poena
620
poz!

treba mi digitalac i spreman sam dati do 300 evra. Do sada sam imao Fuji s5500 i Canon a570, tako da je pozeljno da ima manuelne kontrole. Gledao sam neke Panasonic-e ali nisam siguran. Sta bi bio neki best buy. Treba mi neki all around aparat koji nece biti jako velik (max velicina je nesto tipa canon g10), a bilo bi dobro da ima i solidan video mod, mozda nekad i zatreba.

Ako se ne gadish polovnog uzmi Fuji S6500 za 200e, bolji ne postoji nov, za te pare..

Ne gadim se, odlican je to aparat, ALI... imao sam s5500 i prevelik mi je. Zbog toga sam kupio canona, ali sam ostao bez njega. Svidja mi se G9/10 ali su polovni skuplji od 300 evra. Mozda da se malo protegnem, ne znam ni sam. Proslo ljeto sam koristio G9 i bio sam odusevljen, nebo i zemlja u odnosu na a570 :)

Ako ti se svidjaa g9 pogledaj A640 ima jos uvek i novih da se nadju za taj novac fantastican aparat za te pare

Hm, taj aparat sam potpuno smetnuo sa uma. Doći će u obzir, ali ću pokušati naći neki očuvan g9, mnogo mi se sviđa i izgled i fotke.

Pitanje za malo iskusnije, kako se panasonic LX3 pokazao u odnosu na G9? Kvalitet optike i performanse u slabijim svjetlosnim uslovima? Mogao bih ga dobiti za malo iznad 300 evra u odličnom stanju.

:wave:

p.s. dodajem ovde i nekoristen LX2 yza 200tinjak evra, možete i njega ubaciti u ovu jednačinu sa 3 nepoznate.

Poslednja izmena:
Ipak sam izabrao LX2, nije mnogo losiji u odnosu na LX3, smanjena svjetlosna moc objektiva ali veci zoom, ima losiji, ali ipak odlican displej i kosta dooosta manje.

poz i hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno