Šta je novo?

Digitalac do 200e

MajorGashpar

Slavan
Učlanjen(a)
25.08.2004
Poena
304
Braco pomagajte u odabiru,evo sta je u opticaju
Canon PS-A310
Canon A 60
Sony DSC U30 (navodno ima karl-cajs optiku)
Kodak CX 6230
Kodak CX 7310
Kodak CX 6330
Pentax Optio 30 ako uopste moze da se nadje
unapred zahvalan

Pentax S 30 imas na
http://www.bcgroup-online.com/

ali je preko 200€ :-devil-:

vodi racuna da ce ti trebati i veca kartica i za neke modele 2 ili 4 baterije i punjac :-devil-:

Poslednja izmena:
Od tih A60 ili Optio 30. Zavisi koji ti se vise dopadne.

Dobro bre ovde svake dve nedelje neko postavi pitanje "Koji digitalac do 200 €" ne moras cak ni search da koristis, dovoljno je da pregledas prvih par stranica unazad...
A sad posto bas i ne pratim mnogo nove modele od kad sam kupio aparat ne mogu nesto vise reci osim da mi se cini da se neki modeli koje si nabrojao prilicno razlikuju medjusobno, pa sad sve zavisi kakav aparat tebi treba ali ja sam isto za A60 i Optio30. No, ti ipak moras da vidis sta svaki od njih nudi i da odaberes prema svojim potrebama, ako budes kupio neki od ova dva samo zato sto ti mi to savetujemo mozes se pokajati, veruj mi. Znam neke koji su kupili A70 samo zato sto su ga mnogi dizali u nebesa pa nisu uopste zadovoljni sa njim.

Jeremy je napisao(la):
... pa sad sve zavisi kakav aparat tebi treba ali ja sam isto za A60 i Optio30. No, ti ipak moras da vidis sta svaki od njih nudi i da odaberes prema svojim potrebama, ako budes kupio neki od ova dva samo zato sto ti mi to savetujemo mozes se pokajati, veruj mi.

Manja je verovatnoca da ce se pokajati ako uzme A60 ili Optio30 nego ako uzme neki od preostalih!

Glas za A60.

Jos samo da mi kazete gde ima da se kupi a60 i mashala.U PIN-u je nema.

Pogledaj po oglasima. Novosti oglasi za okolinu BG ili Gradjanski oglasnik za oklinu NS. Sverceri su nesto jeftiniji od radnji.

Vrh Dno