Šta je novo?

Digital

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
- kad izlazi novi broj ?
- da li ce na njemu biti Far Cry 2 demo ?

Nezvanicno

damirbaj je napisao(la):
- kad izlazi novi broj ?
- da li ce na njemu biti Far Cry 2 demo ?
Pazi ovako, sa Digital CD-om se nikad ne zna :d ali na omotu pise The project. E sad, suska se da se iza tog naslova krije Far Cry 2 tech demo. Na CD-u se nalazi i uputstvo za pokretanje pomenutog demoa. Casopis ce se na kioscima naci najverovatnije 27-28. decembra, naravno, ako me ne budete zapitkivali i gnjavili previse ovde na forumu :)

jedna mala digresija!
koliko sam ja ceprkao po netu taj FC tech demo (koji ce biti na Digital!-ovom CD-u, zvanicno ili ne nije ni bitno) nema veze sa FC 2, tj. nastavkom! nego se samo koristi da prikaze prednosti Crytech engine-a!
sa obzirom da je radnja tog demoa smestena u vremenu tik pre pocetka radnje FarCry! jesam u pravu ili ne?!?! :)

Potpuno si u pravu, nigde se ne pominje FarCry 2 vec samo moc Crtech engine-a... Demo jako lepo izgleda i radi na 9800pro karticama...

@invader
ne nego u thread-u:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=57746
koji je postavio Nedjo, objasnjeno je da bi se docarali svi efekti engine-a, treba igrati i sa FSAA i Aniso!! pa shodno tome se moze konstatovati da radi na Radovanu9800PRO, inace sa slabijim setovanjima ce da radi i na nekoj nVidia-ici :)

ToxiC je napisao(la):
...inace sa slabijim setovanjima ce da radi i na nekoj nVidia-ici :)

Nadam se da ce na mojoj 6800Ultra raditi makar u 800x600 :d

Ajde,dosta podbadanja koja je gk bolja (izmedju redova) :) .....obe imaju svoje mane,i prednosti...

Poslednja izmena:
@twix
sa obzirom na tvoj broj postova i datum uclanjenja, i na moj smajli na kraju recenice, verovatno pretpostavljas da je u pitanju samo sala i podbadanje na racun raznoraznih optimizacija (konkretno te igre za ATi) :) (smajli)

Alo ti shto imash Radeona9800Pro smiri se malo :D. Nego kad ce te nabaviti prazne diskove u firmi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno