Blade Runner
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 665
Da li digitalni fotoaparati imaju RCA (composite) ili S-Video izlaz? Kakvog je kvaliteta video materijal koji se izgrebuje na hard disk kompjutera ovakvom vezom ?
Blade Runner je napisao(la):Pa sta da radim sa 12 fps preko USB-a 1.1 ? Za mene savrseno ima svrhe da mogu da snimam video materijal na kompjuter. Ne znam kako to funkcionise preko Firewire-a i da li opet svi aparati imaju taj prikljucak ali onda mi treba i Firewire kartica u kompjuteru. Ovako je jednostavnije, S-Video out sa kamerice na S-Video In TV-Tuner-a i voila! :hump:
Ima li Canon A40 S-Video out ? Jos ako ima i mikrofon (D)
E na ovo ti bar mogu pouzdano odgovoriti. :d Razlika je ogromna! Kompozitni je ubedljivo najgori nači, pa onda S-video, dok je IEEE 1394 nešto sasvim drugačije. To je digitalni prenos podataka i on je za razliku od prethodna dva lossless, što znači bez gubitaka ( kopirani podatak je identičan originalu ).stromen je napisao(la):Koja je dakle razlika u kvalitetu kada se prebacuje preko s-vhs-a ili kompozitnog (preko neke tv ili graficke kartice) u odnosu na fire wire. I to za dv kameru; pretpostavljam da je jos veca razlika nego na digitalnom fotoaparatu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari