Šta je novo?

Dial up preko Krstrarice

cilset

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2005
Poena
319
Povremeno koristim na pomocnom kompjuteru dial up internet preko Krstrarice.
Na njihovom sajtu pise da je cena sata 10 din u jeftinijoj, odnosno 20 din u skupljoj tarifi kao i kod lokalnih razgovora.
Medjutim da li je bas tako, malo je sve to nejasno? Koliko oni ustvari naplacuju sat?
Nisu bas voljni da odgovore kada sam ih pitao - kazu sve pise na sajtu.
Pise, ali racun na kraju meseca stigne dosta veci.
Koliko oni stvarno naplacuju sat, naravno zajedno sa telekomom? Zna li neko?

@cilset

UVEK CITAJ PRVO ONO STO JE NAPISANO SITNIM SLOVIMA :)

Napomena: u cenu nije uračunata naknada za lokalni telefonski saobraćaj.
Ukupna cena internet sata sa uračunatim telefonom i PDV je 21,5 ili 43din/sat

Cena pristupa preko brojeva 042-210-xxx je 36,44 din/sat,preko 042-5xx-xxx 21,50 / 43 din/sat ( slab/jak saobracaj ).
Kod pristupa preko 042-110-xxx brojeva provajderu se placaju sati ( ili flat paket ),a telefonski
racun se uvecava za cenu utrosenih impulsa - impulsni interval je na 2 minuta u periodu jakog saobracaja, odnosno 4 minuta u periodu slabog saobracaja

Koliko mi je poznato najnize cene za sat pristupa preko dial-up-a su oko 8,5 dinara + ~5,5/11 din.
( 042-110-xxx ).

Najbolja varijanta je da kod nekog od provajdera otvoris nalog i da uplatis nesto sati pa da onda trosis polako,kako pretpostavljam da ne trosis mnogo sati to ce ti trajati dosta dugo....Ako izuzmemo cenu sata koju placas provajderu ono sto ide Telekomu ako se koriste smin brojevi koji pocinju sa 042 110 xxx je oko 5.5 dinara u jeftinijoj i duplo toliko u skupljoj tarifi,naravno na ovo se doda cena sata koju platis provajderu.....I da umalo da zaboravim po meni je uvek bolje da sate uplatis kod nekog od vecih provajdera kako bi izbegao bilo kakvo zezanje oko dobijanja veze na dial up-u.

Nazad
Vrh Dno