Šta je novo?

Diablo IV

Ma isto kao u Season 2 kad bio OP Sorc build sa Ball of Ligthing svi to igrali ili Barb HoaT za one hit bossove.

Moraju nešto da naprave da bude zabavno a šta će pre nego klasa koja dolazi u DLC. Eto kako se prave pare.

nije bilo ovako :)

ja krenuo sa dance knives buildom za rogua i ide ko podmazano, al neće duša, vraćam se na barba, prva ljubav zaborava nema, sam pravim build, menjam u toku igre, jedina stvar koja mi je oduvek falila je dual build mogućnost, znači da napravim build za boseve i build za speed runove i da mogu da ga menjam na klik, jeste možda razlika jedan-dva skila ali ***, lenjo dupe :D

Mene izluđuje ovaj smešno mali inventory jer su uber bossovi nikad jeftiniji i dropuju tone unique items i odna koliko igram toliko jos izgubim dok ih preberem ove sa greater affix.
Moraću novog heroja napraviti samo za dodatni inventory, fali realno još 4 taba.
Dobiješ 4x grater affix i bukvalno najgori % za special, fantazija.
Ne znam kako uopšte za neke items videti dal se koriste u nekim builds dal ih uopšte zadržati.
Otimačina je za 3 itema uglavnom, Rod of Kepeleke, Ring of midnight sun I Banished lord talisman (Cringeborne owerpower bolestan build)
Ne mogu i dalje da skontam koja aktivnost daje najbolje legendary items sa greater affix? Onaj chest u Infernal hordes? Ili neki target kroz Undercity? Ili chest u Helltides?
Neverovatno je teško dobiti prave affix na gloves, boots, rings, amulets, pants, gledam baš cene na diablo.trade daleko su skuplji ti itemi nego većina unique

ja krenuo sa dance knives buildom za rogua i ide ko podmazano, al neće duša, vraćam se na barba, prva ljubav zaborava nema, sam pravim build, menjam u toku igre, jedina stvar koja mi je oduvek falila je dual build mogućnost, znači da napravim build za boseve i build za speed runove i da mogu da ga menjam na klik, jeste možda razlika jedan-dva skila ali *********, lenjo dupe :D
Napravi alta, treba ti 30min da bude lvl 60 :)
Sacuvas one torbice sto daje Drvo, i neko te ostatak levela digne u Pitu.... Ako si u guildi, cimni slobodno.
I ja to planiram, jer bih probao svasta nesto...

manje od 30 minuta :)

Evo i muzike za levelovanje :D

Ma za 10-15m se digne novi lik do lvl 60 uz nekog da vas nosi kroz pit 100
Kome treba cimajte ionako grindam
Masterworking je užasno glupo rešen, igram te grind gluposti brain dead aktivnost što kažu.
Prebacio sam Cringeborne na overpower sad je još duplo jači
Još kad udarim 3x masterworking na Rod of Kepeleke na double chance to cast core skill (Quill voley) ima da imam još skoro duplo dmg
Sve već radim oneshoot bukvalno, izazov je nula
Gledam tekmu i nešto udaram po gamepad, jeste zaraza ali glupo postaje posle nekog vremena.
Season 5 mi je valjda bio bolji jer je prva sezona koju sam igrao i mučio sam se naci opremu za Barb, sad imam 15 uber items, nikad lakše padaju jer su boss mats nikad doatupniji, padaju svuda....

a nije proslo ni mesec dana od pocetka sezone :)

Ma za 10-15m se digne novi lik do lvl 60 uz nekog da vas nosi kroz pit 100
Kome treba cimajte ionako grindam
Masterworking je užasno glupo rešen, igram te grind gluposti brain dead aktivnost što kažu.
Prebacio sam Cringeborne na overpower sad je još duplo jači
Još kad udarim 3x masterworking na Rod of Kepeleke na double chance to cast core skill (Quill voley) ima da imam još skoro duplo dmg
Sve već radim oneshoot bukvalno, izazov je nula
Gledam tekmu i nešto udaram po gamepad, jeste zaraza ali glupo postaje posle nekog vremena.
Season 5 mi je valjda bio bolji jer je prva sezona koju sam igrao i mučio sam se naci opremu za Barb, sad imam 15 uber items, nikad lakše padaju jer su boss mats nikad doatupniji, padaju svuda....
Poz, nedavno sam prisao clanu u igri pa ako si vec toliko raspolozen da mi pomognes da uzmem to oruzije i prsten za svoj build.

RononDex #21623

Ne znam za vas ali ja sam se smorio posle nekih 60h u ovoj season 6, mogu Pit oko 120 za ostalo mi fali bolji masterworking koji je totalno debilno urađen, ne mogu da farmam 5h za 1 8-12, stvarno nemam nikakvog izazova u igri sa Cringeborne, imam osećaj da mi je IQ opao za 30 kako igram sa ovom klasom. Vidim sinoć slabo party može da se nađe kontam da je pao broj igrača bar za 30%.
Možda probam sad namestiti Barba imam svu moguću opremu.
Verovatno ću da batalim i igram neke dobre SP igre, nije ovo loše ali generalno radiš jedno te isto do besvesti, gubljenje vremena kad malo razmisliš

Normalno je da ti opada interesovanje kada nemas izazova u igri.

Jednostavno Diablo igra je izgubila svoju car sa time sto su dozvolili da toliko legendarnih itema pada za kratko vreme, podpuno je izgubljen smisao grindanja.

Diablo i diablolike igre su od uvek bile grind i dobijanje iste opreme koju već imaš ali sa boljim statsima, mislim ono, nije ništa čudno, ko voli voli to....

Nisi razumeo sta sam hteo reci, diablo vise nije diablo... grind vise nije grind. Gde imas ovde diabla da ubijes? Legendarni itemi i svi njegovi pandani padaju kao kisa. To po meni nema smisla da ti u roku jednog dana uz nekoga imas toliko overpower lika da je nezamislivo. I na kraju sta bude smoris se jer ti igra vise ne pravi izazov.

imas i ovde grind, jedno je dobiti item koji ti treba za build, a sasvim drugo dobiti maxed vrednosti (jos sada sa ovim greater affixes, da svi stats budu greater affix). ja jos uvek nisam dobio gloves, ne da budu maxed, nego da imaju stats koje mi trebaju (dobio neke skoro ok, pa potrosio 200mil golda da ih sredim...). i to je samo jedan build :)

inace overpower je zbog bugova i ogromnih multiplayera na dmg. da nema toga ne bi sve islo ovako "brzo"

edit:

Ja ne znam kako je kod vas,ali meni je najzabavnije,a ujedno i sto me tera da igram je ono kada nemam nista od opreme.Onog momenta kada "kompletiram" build bez min-max gubim interesovanje.Zato mi je Diablo 3 ostao u lepom secanju...trebalo mi je sigurno preko 200h da mi padne Starmetal Kukri.Lepa vremena bila tada.

Tako je i kod mene, nebitno koji arpg je u pitanju.
I ovde, i u PoE, najvise uzivam prvih par dana nove lige/sezone, kada od nule napravis "nesto", prilagodis build na brzaka necemu sto ti je palo. :)

Evo, u ovoj sezoni D4 imam skroz ok build, naravno OP Spiritborna, i ne vuce me dalje da igram.
Najjaci bossevi vec sada padaju bez trunke challenge-a, novi content je postao prelak i sa trenutnim buildom (daleko daleko od eng-game geara), itd.
Palo je i par bitnih uber unique, i sada mi preostaje samo grindanje glyphs, i "savrsenijeg" geara, bez nekog napora, izazova, umiranja ili "skillfull play-a".

Ne znam kako se nisu umorili od blamiranja, poput "smanjicemo brojeve" a likovima izlaze cifre sa 15+ nula.

Zato uglavnom igram barba, tu je uvek čelendž na nivou :D

Zato uglavnom igram barba, tu je uvek čelendž na nivou :D
Ti ocigledno ne kontas problematiku, jer si dosao na ovo sto sada igras ali svojevremeno si u D3 moro da igras jako puno da bi video jedan legendarni item i taj jedan kada je ispao posle par meseci igranj je bio neupotrebljiv.

Eto ako meni ne verujes pitaj ovde ima jos dosta starih igraca koji znaju kakav je dibalo 3 bio na samom izlasku i koliko je bio tezak a ovo danas nije diablo nego samo nesto sto se kotrlja na ime stare slave i imena.

Druže dovoljno sam ja stari igrač Diabla, igram ga od Diabla 1 kad je izašao pa do ovog sada i znaš li koja je problematika koju očigledno TI ne razumeš, DIABLA ili voliš i igraš ga takav kakav je ili ga ne voliš i ne igraš ga, tu je kraj. Znam odlično kakav je bio DIablo 1 sa svojom mračnom atmosferom gde kad na samom početku dođeš do Butchera pa se usereš u gaće (pričam o atmosferi) ili Diablo 2 gde si mogao da igraš godinama i da ne vidiš BIS item, trojka je već druga priča a ako mene pitaš četvorka je pravo osveženje (naravno ko voli DIABLA :D ).
Politika je ta da ako ga voliš i igraš ga onda dođeš na ovaj topic pa pričaš , ako ga ne voliš zaobiđeš problematiku

P.S. e da igrao sam i immortala naravno :p

patch 2.0.4

bug fixes

a sada izgleda ima bug da puca igra u pitu

mid season patch

2.0.5

Dok ne urade class balance igra je mrtva

igram d4 al čekam poe2 :D

sada ima i stalker 2 :)

Nazad
Vrh Dno