Šta je novo?

Diablo IV

Vessel of Hatred na PS5 69.99$
Lolčina
Koliko na PS5 koštaju Full igre, 100$? 🤣🤣

To je cena D4+DLC

Sam DLC je 40$

DLC.jpg

Kupujem ovaj expansion, ali će igranje morati da sačeka godišnji od 15 decembra.
Taman da vidim koji build da igram :) .

Kupujem ovaj expansion, ali će igranje morati da sačeka godišnji od 15 decembra.
Taman da vidim koji build da igram :) .
Ako ces vec toliko da cekas, mozda je onda bolje i da sacekas popuste pred katolicki Bozic ili za Black Friday.

Nagurao sam novog barba 1-100 za nekih 4h
Helltides, Blood maiden do lvl 30-35, 1 capstone dungeon Za T3, pa Iron wolves quests za Infernal hordes, uzmeš Uber items od main character bez gems mogu Sa lvl 35 da se koriste, pa na lvl 45-50 capstone dungeon 2 (mislim da sa uber items može i sa lvl 35 jer Tyriel zakucao resistances i Grandfather toliko boostuje dmg da sve topi). Naravno podrazumeva se promeniti aspects na build koji igrate bukvalno na lvl 10, item tempering da se ovde poveća broj dust devils. I onda Infernal dungeons 1-4 zavisi koliko vam je dobar build.
Paragon board sam složio tek na lvl 60-70 da mogu da igram T4 hordes.
Na lvl 80-90 dodajte ostale iteme od main character, kreće crit meltdown i onda može i T5-6, čas posla lvl 100. Najluđe što su mi sem uber ostalo itemi bili tipa lvl 8 😂
Glyphs ni nemam niti ima potrebe gubiti vreme na to.
Sad ću da završim Mother Gift, ubijem Uber Lilith, beše i prvi tormented boss daje resplendent spark, znači 3 kom.
Mislim da ovo 1-100 može sa Barb i za 3h treba možda ranije igrati Iron wolves quests.
Sa drugim klasama pominju i za 2-2.5h, sick
Uglavnom Barb je baš vremenski zahtevan da bi iole bio kao Lightning sorc, neki Rouge i Druid build, računajte lagano 100h

Nailazio sam na ljude koji imaju po 300-350h u seasonal character i opet nemaju perfect build u smislu nemaju ni blizu perfect affix items, masterwork im uspeo 3x na ono sto treba. Možda na jednog sam naleteo Barb dust devils koji kida kao lightning sorc ali private je neće da pokaže ni build niti oko paragon table, kaže da je 11ti na svetu, valjda ima neka PvP tabela nemam pojma to nisam igrao, jednom me neki ubio kad sam prošao kroz PvP zonu na mapi.
Uglavnom kad dobijete uber za Max build postaje dosadno farmati boss mats za Uber boss, Helltides pojačan za 3, pa Hordes ako hoćete perfect masterworking.
Neki s kojima sam igrao u random party su skupili uber boss mats kroz trade, a i zlato, jedan mi poklonio par dobrih item i 1B zlata, lik ima 90B zlata, koliko je taj car igrao ranije sezone...
Ako neko igra season, planira rekao bi posle vec posle lvl 35 obavezno bilo kakav party, a za Uber bosses OBAVEZNO 4 people party jer mnogo bre vremena treba da skupiš mats za jednog bossa. 4x veća šansa za uber u Party.
Koliko puta smo radili neki uber run, 15-20 ne dobijem ni jedan uber, drugima padaju deluje ko kiša
Dok skupite mats za 15-20 uber boss runs treba vam 10-15h grinda Helltides

krenuo preload za ekspanziju

Girl boss 👀
I am not buying dokle ne vidim balans u novoj sezoni
Kampanja vredi max 10$

girl boss?

evo ide campfire upravo

edit:

6fk6nednodsd1.jpeg

Poslednja izmena:

Ima li neko link ka Barb build koji može lagano da čisti T8 hordes?
Probao sam svašta nešto na maxroll, YT i uvek je problem onaj council, 5-10 ministry ubije me u pojam
Zadnje sam probao ovaka bukvalno identičan build i lik nešto mulja jednostavno ne radi, jako teško je ubiti i Hellborne i Council
Navodno ima samo 11 bulids koji čiste lagano T8

kampanja nebitna :D

mislim ok je story u D4, ali za ARPG Diablo totalno nebitno :)

Ne znam kako neko može da ocenjuje igru koja neće biti ista za godinu dana a možda i kraće. Kampanja je tu samo kao neki vid reklame.

Nije da ih branim samo sam objektivan

Nazad
Vrh Dno