Šta je novo?

Diablo IV

d4_w3.webp

The Diablo team is "all focused on seasons and getting to Diablo 5," support for Diablo 4 will continue "for a very long time," says Blizzard.
Dok ljudi budu i dalje igrali D4. Sad kontam da će biti slična situacija kao sa D3, samo zavisi u kakvom stanju ostane osnovu D4.
Blizzard will continue the story of Diablo 4 with seasons, but no more expansions are currently planned for the game.

gu2gzhyhhqph1.webp

Poslednja izmena:
Je l ima neki nas server gde se okuplja ekipa koja igra diablo. I da li bi neko zeleo sa mnom mozda da igra, Trenutno igram paladina.

Diablo 4 nema više servera tipa EU, US... U pitanju je megaserver gde igraju igrači iz celog sveta (pc, konzole), znači nema nikakvog biranja servera.
Ima benchmark guild, sa našim igračima, gde možeš da uđeš mada ne vidim puno ljudi da igraju zajedno, uglavnom većina igra solo a i nema nešto puno naših aktivnih igrača u tom gildu trenutno, postoji search party opcija za gotovo sve sadržaje u igri, šta god poželiš da igraš a da nisi sam možeš da koristiš tu opciju, uglavnom postoji party za sve.

Diablo 4 nema više servera tipa EU, US... U pitanju je megaserver gde igraju igrači iz celog sveta (pc, konzole), znači nema nikakvog biranja servera.
Ima benchmark guild, sa našim igračima, gde možeš da uđeš mada ne vidim puno ljudi da igraju zajedno, uglavnom većina igra solo a i nema nešto puno naših aktivnih igrača u tom gildu trenutno, postoji search party opcija za gotovo sve sadržaje u igri, šta god poželiš da igraš a da nisi sam možeš da koristiš tu opciju, uglavnom postoji party za sve.
moja greska, mislio sam na neki discord server 🙂

Nazad
Vrh Dno