Šta je novo?

Diablo Immortal

KovacTibor

Slavan
Učlanjen(a)
04.11.2021
Poena
285
Jel planira neko da igra?

Igra ce se pojavi 2 Jun-a na BattleNet-u i moci ce da se igra na PC i mobilnom telefonu. Krenete da igrate na PC, a moci ce te da nastavite na mobilnom telefonu. Dok ne izadje Diablo IV ovo ce da bude malo za razonodu.

Ali koliko se dalo videti dosta toga je prekopirano iz D3 ali sto se mene tice sve sto je dobro neka prenesu ovde.

Posto nisam usepeo da nadjem temu pa pravim novu, ako postoji neka moderatori brisu ovu ili spoje.

Mislim da nema teme, malo smo pisali u temi o D4 ali nisam video da ima posebna tema za Immortal..

Sta znam, preci cu kampanju cisto iz radoznalosti, ali to je to.
Niti imam vremena niti zelje da opet igram neku igru ovog tipa u nedogled i da farmujem i igram hiljade runova..
Takodje mislim da ce ovde biti fokus na battle pass-u, znaci da se plati 20-30e svaki mesec kako bi ste drzali korak.
Hearthstone im godinama donosi novac, pa ce sada i od Diabla napraviti nesto slicno.

Koliko sam video u jednom videu je da ce battle pass da kosta 5 dollara.. Iskreno to nije puno para i kada se pogleda koliko ce je ljudi zaigrati zaradice pravo bogatstvo.

Problem je sto vidim da su DI u nekim zemljama vec zabranili zbog loot box-va.

Na 2:04 pocinje za battle pass. Vidim da ce biti dve vrste, jedan od 5 dollara i jedan od 15 dollara.

Ja sam se pre-registrovao.

Zar neće biti FTP?

Koliko sam svatio iz dosadasnjih videa je da ce ko ne bude imao battle pass i slicne stvari uzimao da ce mu biti sporoji progres ali i da nece imati od starta neke iteme koje bi inace se dobili kroz nagrade u battle pass.

Ako sam dobro razumeo video koji sam gledao da od lvl 1 do lvl 15 treba ce sat vremena a od lvl 15 do 30 da ce trebati nekih 5 sati a kasnije do 60-tog lvl ce trebati nekih 20+ sati.

Ko se prijavio za Diablo Immortal neka proveri u BattleNet-u jel mu dozvoljeno da je skine.

Rano sam se ponadao, ovo je samo Pre-Load.

Potpomognut kineskim parama sa ciljem da bude pay to win predstavlja sunovrat kvaliteta gaming industrije a ujedno i Blizzarda. Želim mu sve najgore.

Izvinjavam se na hejtu ali krivo mi je da sam dočekao devoluciju igara.

@Alex

Iskreno ko hoce da placa i moze sto da ne, skoro godinu ipo dana sam igrao Genshin Impact i za to vreme dinara jednog nisam dao a imao sam Razor lvl6, Sucros lvl6 i da ne nabrajam sada jos koliko likova sam imao koje sam skupio samo kroz igru i kristalima koji su se dobijali na dnevne misije ili kroz neke nagrade ili na YT ako objave neke kodove, generalno falilo mi je nekih mozda 5-6 likova koji su 5 zvezdica da ih imam sve koji su tada bili u igri. Ali igra mi je posle toliko vremena dosadila. Zao mi je samo sto pricu su toliko rasirili i nisu je zavrsili i pitanje je hoce je ikada zavrsiti.

Tako neka me Diablo Immortal drzi isto toliko vremena free ja zadovoljan. Iskreno vise mi je zao para koje dam za nesto a ne koristim, pre par meseci sam uzeo Last Epoch i svatim da je igra mrtva a kako sam probio kvotu od 2 sata igranja na Steam nemam pravo da trazim povrat novca.

Ovih dana kupio i prelazio igru na xboxu Diablo 3 . I bas izgleda slicno.

Zba li neko u cemu je fora, zbog cega ne moze, a pise da je do 2 juna free
jhy.jpg

Zba li neko u cemu je fora, zbog cega ne moze, a pise da je do 2 juna free
Pogledajte prilog 345977
Od 2 juna moze da se igra na PC. A danas ako se ne varam mocice da se krene na mobile devices i ios uredjajima. Trebalo je oko 10 sati da krene download ali izgleda da je pomereno za 3 sata sto znaci da ako nesto ne promene da ce download da krene oko 13h posle podne.

Igra moze da se skine za IOS i Android i da se krene da se igra. Pa eto ko nece da ceka sutra moze vec danas da vidi o cemu se radi.

Aaa... e jesam bilde, ne citam nista...
Jel probao neko?

Ja je igram vec nekih pola sata. Odlicna mi je igra. Jedino sto mi je na telefonu sitno pa je ovo cisto da izguram do sutra dok ne stigne na racunar a onda milina ce bude. Sliku prebacim na tv, prikljucim dzojstik i milina ce bude.

Inace, volim sto nisu izbacili ruski jezik, a monah prica kao rus jeeebaaat

je l uspeo neko da poveze apk telefon i pc,ja sam igrao malo na fonu do 35 lvla,i sad skinuo na kompu pokrenuo pise mi kao da nisam igrao igru sve iz pocetka mora?Kako da povezem ta dva ako to uopste moze?Oba su mi naravno na istom acc

Ja sam uspeo ali obrnuto, sinoc na pc-u, danas na mobu, nastavio gde sam stao.

je l uspeo neko da poveze apk telefon i pc,ja sam igrao malo na fonu do 35 lvla,i sad skinuo na kompu pokrenuo pise mi kao da nisam igrao igru sve iz pocetka mora?Kako da povezem ta dva ako to uopste moze?Oba su mi naravno na istom acc
Nije do povezivanja nego do servera. Karakteri su vezani za server, nema prebacivanja izgleda. Vidiš koji si server kad pokreneš igru, iznad "Touch to Play" ili kako već, tu ima dugme gde biraš server.

jel ima neka ekipa da igra na nekom serveru i ako ima gde ? :D

Isti account ali da li je bio i isti server ? :D

jel ima neka ekipa da igra na nekom serveru i ako ima gde ? :D
Ima nas dosta na The Void serveru, potrazi klan Balkan. To je neko od nasih napravio pa smo tu.

Mada ja polako gubim interesovanje za istu, jer i pored toga sto ima dosta toga da se radi imaju neke stvari koje mi se nimalo ne svidjaju. Prva je ta ako popunis nedeljnu kvotu igranja ne mozes da koristis vise battle pass koji ima bar ona besplatna varijanta, onda ako predjes zacrtani paragon lvl tog dana na serveru onda dobijas manje exp-a u igri, onda nadogradnja opreme se isto vezuje za paragon lvl, tako da opremu mozes da dignes na lvl 6 a da bi je digo na lvl 7 mora da cekas paragon 20, isto da nosis neku opremu zahteva odredjeni paragon lvl.

Nisam dao dinara u igri a imam sve legendarne gemove koji su mi potrebni za DH sa kojim igram.

Licno sam izasao iz tog klana jer sam primljen u frakciju Shadow i pored dnevnih misija koje mogu da radim ovako u toj frakciji ima jos brdo stvari koje mogu da se rade. Ali manje vise sve pocinje da se ponavlja. Nisam ocekivao da cu ovako brzo da se zasitim i da postanem sa DH bas toliko jak. Combat rating mi je skoro 900.

Nikad u svom zivotu nisam mislio da ce unistall neke igre ovako da me usreci.:)Platio sam im 5$ sto sam presao kampanju,da me ne grize savest da sam igrao nesto o trosku onog Kineza!

Meni se svidja, sta znam, za casual igranje mi je super, nisam skoro nikad igrao mobilne igre pa ne znam da l je nekad neka igra ovako lepo izgledala, a pritom diablo world - meni dosta. Ne zanima me nikakvo kompetetivno igranje, tako da mi je potpuno okej da je progress spor, pa kad mi se rng osmehne i baci neki gem bice jos sladje : )

Kao neko ko igra DH imam sve legendarne gemove koji mi trebaju osim jednog kojeg cu dobiti kada budem 40 lvl u besplatom battle pass-u dogurao sve druge sam uspeo da napravim igrajuci. Legendarne znacke je moguce dobiti samo jednom i ako se kupi u gradu, mislim da sam do sada imao 2 ili 3 te legendarne znacke i da kada sam igrao sam imao srece da dobijem bas gem koji mi treba.

Sto se tice opreme jako puno pada duplih itema ali treba vremena kao za svaku diablo igru. Malo kvari utisak sto ima dosta varalica u battleground i sto ce te puno naletati na kitove koji su upucali u nalog 100 pa i vise hiljada dollara ili ko d*bilcina Quin69 koji igra Monk-a i do sada je potrosio 11.700 dollara. Takvi likovi i slicni ce vam pokvare utisak ali ako se igra za svoju dusu ona je ok. Ja sam prvih par dana bas igrao puno sada udjem odigram sat dva i izadjem napolje. Combat rating mi je 1000 i 2.700 DPS sto je za mene vise nego odlicno da mogu da igram i da ne ginem previse u igri.

Meni se svidja, sta znam, za casual igranje mi je super, nisam skoro nikad igrao mobilne igre pa ne znam da l je nekad neka igra ovako lepo izgledala, a pritom diablo world - meni dosta. Ne zanima me nikakvo kompetetivno igranje, tako da mi je potpuno okej da je progress spor, pa kad mi se rng osmehne i baci neki gem bice jos sladje : )
Uredu je da ti se svidja.To sasvim postujem i pozdravljam!Meni je takodje ARPG zanr najomiljenije od svih i bas se radujem kada se pojavi neka igra sa loot sistemom.Najbolji mi je osecaj kada se pojavi igra tipa Diablo 3 ,pa 100000k igraca trci u gacama i ubija monstere.Loot ispada na sve strane,a ti polako levelujes i unapredjujes svog lika i znas da mozes da pariras drugim igracima u svakom smislu!Igra kosta 70$,mesecna pretplata 15$,ekspanzija 40$,kostimi i cuda 10,20,30$.....Sve je ovo po meni ok,ali da placam brzu progresiju lika....to mi je odvratno!

Nazad
Vrh Dno