Šta je novo?

Diablo II + XP + seckanje :)

LOWRENCE

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2002
Poena
619
Do sada sam uvek igrao na win98 i radilo je ko zmaj. Sada sam stavio XP i diablo nekako lose radi. E sad, nije to seckanje ali ono bas nekako lose radi. Masina je kt4, xp2400, fx5900xt, 256DDR, 30G 7200HD, XP + SP1 + pogaseni svi moguci bezvezni servisi + drajver za nvidiju je 53.03 + 1.10 patch za Diablo. Samo mi recite kakva su vam iskustva sa XP-om sto se tice Diabla, interesuje me iskustvo ljudi koji su igrali i na win98 i na XP-u (po moguctvu u isto vreme, pa da znaju kako radi na kojem sistemu)... Moja sumnja je ili XP, odnosno da Diablo nije bas prilagodjen za XP a sledeca sumnja mi je drajver za graficku. Meni stoji u podesavanjima Always use 16bit color a sve ostalo mi je ko po defaultu, jedino zbog cs-a stoji na refresh da u 640x480 i 800x600 bude 100Hz (a ovo su rezolucije Diabla)

Pre nego sto bilo sta krenem da cackam voleo bi da cujem vase misljenje. Naravno, sve ostale igre rade savrseno, od CS16, QIII, GTA Vice City, do Painkillera, UT2k4 pa sve do Sacreda ili BF Vietnama...

Daj bre, shta igrash to dechije kling-klang chovechuljci ;)

i sta rece drajvere, XP je konza za jace masine? :d

probaj diabla u oba moda (soft i d3d) i sa raznim refreshmentima... koliko se secam, dok sam imao xp nije bilo nikakvih problema sa diablom...

Meni nije bilo nikakvih problema ni na jednoj masini... Isto radio ko i u 98, 98SE, ME...

Nikakvih problema, a igrao sam ga pod 98se, me, xp (jos uvek), a radi ko zmaj. ne bi trebalo da je vezano za masinu, ja imam mnooogo slabiju makinu od tebe.

Jesi li ukljucio Direct3D mod u Diablu?

Dandy je napisao(la):
Jesi li ukljucio Direct3D mod u Diablu?

Jeste da dizem ovo iz mrtvih, ali gde se to ukljucuje ?

Ukljucuje se u Vidtest programcetu koje ide uz Diablo2, ima ga u start meniju, a sto se tice seckanja, mislim da je problem u perpsektivi, kada se iskljuci mnoga neocekivana seckanja nestanu, takodje moze da bude problem i ukljucen 3d mod za zvucnu karticu na nekim masinama. Pozdrav svim Diablovcima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno