Šta je novo?

DiabLo 3D

jes makljash se sa hordama iz pakla... kako originalno.. jedva cekam da igram...

ica je napisao(la):
Diablo 3D? Mislis, od tvoraca Diabla?
Ovo je Hellgate: London
pa to ti je to. naravno nisu smeli da koriste Diablo naziv.
ali sve je tu: demoni, podzemlje, randomizacija mapa, upgradeovanje lika...
to ti je bre DIABLO 3(D) ;)

Pre bih rekao da je ovo diablo 3d: Dungeon Lords(meni bar lici).
demo moze da se skine sa nekih sajtova, oko 300mb, izlazi pocetkom aprila

Fina ideja, perspektivan tim, i sve to ima da propadne zato sto RPG definitivno nije za prvo lice...

ATI FAN je napisao(la):
sve to ima da propadne zato sto RPG definitivno nije za prvo lice...

Hahahaha :d :D :) Rece covek i ostade ziv...:p Sad ce i G!!! da uskoci da potvrdi ;)

Ja samo molim da se posle ne bunite sto u igri ima cudovista i sto je mrak kao sa nekim drugim igrama :)

Ova igra stvarno obecava samo je problem koji je ovo mjesec 2006 ?

M3 je napisao(la):
Ova igra stvarno obecava samo je problem koji je ovo mjesec 2006 ?

...decembar,verovatno ce izaci tacno pred katolicki bozic !!!

poz A :-devil-:

da ova igra ce biti RPG :) i vraca se korenima rpg-a...

josh ne razumem ljude koji ne kapiraju marketing...

igra ce biti njesra 100%

G!!! je napisao(la):
da ova igra ce biti RPG :) i vraca se korenima rpg-a...

josh ne razumem ljude koji ne kapiraju marketing...

igra ce biti njesra 100%

ma bice dobra videces...ne budi takav pesimista stalno...:)

pa ovo je tvoj zanr...:)

Meni je potpuno nebitno koji je zanr dok god je igriva. A da li je rpg, fps, voznja, rts, kako se reklamira i koja je izdavacka kuca (dok god nije Activision Value :d) potpuno je nebitno

filipenko je napisao(la):
Meni je potpuno nebitno koji je zanr dok god je igriva. A da li je rpg, fps, voznja, rts, kako se reklamira i koja je izdavacka kuca (dok god nije Activision Value :d) potpuno je nebitno

that's the spirit...:)

pa normalno da ti je nebitno kad dajesh 100 dindzi za igru...anyway ja sam se uzeleo dobrog pravog rpga... shta je za nekog igrivo je subjektivna stvar :) za nekog je i need for speed rpg jer kolima mogu da se budze statistike na neki nachin...

Mislis da je Diablo 2 vrhunac i da se ne treba dirati! Ok je to prave kao Neki tamo Diablo 3D. Za mene je jedan jedini i pravi i najbolji za sva vremena DIABLO 2. Na tome treba i da ostane

Marley, sto izvlacis threadove iz naftalina?! :D

Pa treba mu 50 postova za oglase :D

Da li je ovaj link i dalje validan, ono nije nikakav Diablo. Ponadao sam se da ima nekih naznaka o trecem delu, kad...mislim da ovaj naslov topic-a zaista nije odgovarajuci. Ako ikada izadje Diablo3 i bude 3D verujem da nikako ne treba da bude u prvom licu.

Pa ovo i ne lici bas na Diablo, a i da nije malo preterano
sa utokama a? Laseri masinke itd. Bolje da su ga nazvali
Diablo Future 2k7 :D i ako se nevaram da nekoristi Doom3 motor :p
A i cuo sam da ce se Diablo 3 zvati The Fallen Angel.
Pa videcemo kad izadje i ako izadje....

Neka III delu (ako ga bude) nacin igranja bude kao i kod II dela. Tako sam se navikao i uopste se necu buniti da ga ostave kako jeste. Samo neka grafiku srede, naprave dobru pricu, ubace nove iteme, oruzja/opremu, runewords... mozda i ubace neki novi character i skakacu od srece. Bitno je da bude zarazan kao II/LoD, a ne da prave od njega glupi Doom.
Ma kad bolje razmislim usrecili bi me i sa nekim novim expansion pack-om.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno