Šta je novo?

Diablo 2 - zez sa itemom

Sirena

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2008
Poena
350
Da li je moguce izvaditi dodatak koji je stavljen u socketed item?
Greskom sam stavio topaz koji mi k***u ne treba i hteo bih da ga zamenim ako je ikako moguce. :wall:

Hel rune i tp scroll u kocku
odnosno
Scroll of Town Portal + Hel Rune + Taj item+ Cube
socket se gubi zauvek samo da znas

Poslednja izmena:
а имаш и разне едиторе, који то раде без губитка.

ја мислим да сам користио hero editor, баш такав назив је био.
углавном, у прва два три линка на гуглу би требао да нађеш, не би требао да буде проблем.

Hvala na pomoci.

ne možeš to da radiš ako igraš online. a besmisleno je sada tu igru igrati u single playeru pored ovolike dostupnosti interneta... Mnogo je fun igrati online. Ja u single player nikad ne bih mogao da doguram ove heroje što ih imam na 90+ lvl, em smori što si sam, emje teže jer na hellu ima immune itema, plus što onog uber diabla nema teoretske šanse sam da ubiješ, a to je najzanimljivije, ti uber bossovi. prebaci se na online bato i uživaj u igri u potpunosti.

ne možeš to da radiš ako igraš online. a besmisleno je sada tu igru igrati u single playeru pored ovolike dostupnosti interneta... Mnogo je fun igrati online. Ja u single player nikad ne bih mogao da doguram ove heroje što ih imam na 90+ lvl, em smori što si sam, emje teže jer na hellu ima immune itema, plus što onog uber diabla nema teoretske šanse sam da ubiješ, a to je najzanimljivije, ti uber bossovi. prebaci se na online bato i uživaj u igri u potpunosti.
Sve to lepo zvuci ali imam "narodnu" verziju igre. :d
Da budem precizniji, cd key za osnovnu verziju igre mi je original ali za LOD nije pa ne mogu da igram online.

Snasao sam se :D
Poceo sam da citam ovu temu a usput san bacio malo oko na ovaj link i nije mi dobro.:party:
Koliko vidim iz svega ovoga, Diablo je nauka koja se dugo, dugo izucava. :shock:

Snasao sam se :D
Poceo sam da citam ovu temu a usput san bacio malo oko na ovaj link i nije mi dobro.:party:
Koliko vidim iz svega ovoga, Diablo je nauka koja se dugo, dugo izucava. :shock:
Nauka dakako :) Nego.... D2 je dinosaurus, pogledaj nađi negde neki zaostali primerak u radnji, ne bi trebalo da bude više od 500 kinti... Ili ako imaš nekog ortaka koji igra, pa nek ti napravi jedan acc da probaš čisto...

sad je 800/800

ja kupio i batalio, smorili me ljudi sa dupe programima

Batali te editore i slicne fore ili skini editor stavi da si 99level i idi kolji ako je to zanimljivo ....

Jedini pravi nacin je Hel rune i tp scroll

Predji na online igranje diablo je barem jeftin

Ma snasao sam se za online sa narodnom verzijim pa sam krenuo lagano.
U cemu je fora sa mapama, zasto kada izadjem iz igre i ponovo udjem i odem npr na Dark Wood, Stony Field ili na bilo koje drugo mesto, moram ponovo da ga istrazujem?

Ma snasao sam se za online sa narodnom verzijim pa sam krenuo lagano.
U cemu je fora sa mapama, zasto kada izadjem iz igre i ponovo udjem i odem npr na Dark Wood, Stony Field ili na bilo koje drugo mesto, moram ponovo da ga istrazujem?

heh, to je fora sa diablom 2, ima random generator mapa... svaki put kada neko kreira drugu igru, mapa nije ista.... to je u suštini ono zbog čega ljudi igraju d2 malo duže... inače bi smorio za pet dana :)

U cemu je fora sa nestajanjem itema ??? :mad::mad:
Imao sam nekoliko odlicnih itema i dosao sam do svog kovcega da napravim malo reogranizaciju. Pobacao sam iteme i sredio kako sam hteo ali ih nisam vratio vec sam ustao od kompa nesto da uradim. Sat vremena kasnije sam seo da nastavim sa igrom medjutim ni jednog jedinog itema nije bilo. Sve ono sto sam pobacao oko sebe je jednostavno nestalo! :mad:
Nisam prekidao igru niti je pauzirao, niko u kuci ne seda za moj komp tako da su te opcije iskljucene kao razlog.
Ima li neko bilo kakvu ideju zasto se ovo desilo? :mad:

Stvari na zemlji nestaju posle nekog vremena (mislim da je ~20 minuta).

:wall: :wall:
Uninstall :mad:

Vrh Dno