Šta je novo?

Diablo 2, Kako Na Istok ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

svetioničar

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2008
Poena
302
Moze Li Neko Da Mi Kaze Kako Da Prodjem, Tj. Da Odem Na Istok ? Ne Znam Sta Vise Treba Da Uradim Da Bi Mi Se Otvorio Portal Za Taj Novi Svet. Nekoliko Sam Puta Prosao Sve Nivoe Na Zapadu I Ne Mogu Da Se Setim Sta Je Potrebno Da Bih Dobio Dozvolu Da Odem Na Istok. Igrao Sam Igru Pre 5-6 Godina I Vise Se Ne Secam, A Znam Da Sam Bio I Na Istoku I Da Sam Savladao Na Kraju Diabla.

Hvala Unapred

odes kod Warriv-a i kazes mu da oces na istok, on je uvek oko logorske vatrice :D
easy as that...

Sad se i meni igra diablo 2....damn it!

Poslednja izmena:
Lave i to sam uradio, ali nece da mi se otvore vrata za zapad, ne znam iz kog razloga ?

cekaj u kom si gradu sada?

:D

Mislio sam na koji svet, prvi, drugi, treci...ja sam to navikao da zovem gradovima....

Prajsles... :D :D :D

Ovo je bilo neozbiljno... Kvalitetan smeh!

ne znam koji je svet, ali sam osvojio onih prvih, ja mislim 8 - STONY FIELDS, BLACK MARSH,... dotakao sam po odredjenom redu onih 5 kamenova, otvorio mi se crveni portal, usao sam unutra, ubio nekog kovaca, pronaso veliku kost i vratio se u selo. Mislim da sm obavio sve, obzirom da sam ih sve poubijao, ali mi i dalje Warriv ne dozvoljava da mi se otvori novi svet - ISTOCNI. N e zna u cemi gresim. Izvini na maltretiranju, ali stvarno mi nije jasno. Mozda je neki bag u igrici, mozda nije dobro instalirana, ali kako onda mogu da igram sve ovo,a ne mogu ostatak. Izvini jos jednom...

brate pa jesi li ubio andariel?
Kovac ti je bio 5 kvest, ostao je jos jedan, a to je Andariel...

Poslednja izmena:
Ama jesam, vracao sam se nekoliko puta, pokusavao da vidim gde gresim, ubio sam ga i nista ....
Sta cu, mora da sam lud ?

Oslep'o Sam!

pricaj sa onom ribom sto vodi rouge....nesto ispricaj se i sa dekard cainom, mozda ce ti se onda otvoriti mogucnost da odes sa warrivom na east....
Stvarno ne znam sta da ti kazem, po svemu sudeci uradio si sve i igra bi trebala da te pusti dalje....
Idi na questove i vidi da li su svi zamrznuti (osim onog sa kovacem, posto pretpostavljam da si ostavio imbue item za kasnije)

кад притиснеш q, шта ти пише на коцкици за последњи квест?

ma opusteno, samo se nadam, da sam ti pomogao, ako i dalje nece, ja stvarno ne znam....

Poslednja izmena:
Eeej. Pa ti si tek išao u Ruins of Tristram i ubio onog ukletog kovača iz Diabla 1 i oslobodio Decarda Caina. Imaš posle toga da igraš...

Treba da nađeš prolaz do regiona Tamoe Highlands (ne mogu da se setim da li se ide tamo iz Black Marsh ili iz jednog od drugih regiona) pa uđeš u manastir. Prođeš 3 sprata dole, izađeš na površinu, spustiš se 4 sprata dole i ubiješ Andariel. E tek tada će ti dati Wariv da te vodi na istok u Lut Gholeina.

(nisam doktorirao Diablo 2 kako bi se činilo iz posta, nemam ni jednog karaktera preko 85 nivoa ;P)

Da si procitao sve postove, znao bi da je on vec ubio Andariel i zavrsio sve questove u tom gradu...barem je to rekao....

Zapravo nije nigde rekao da je završio sve quest-ove, pročitaj ponovo njegove postove.

Ja:brate pa jesi li ubio andariel?
On:Ama jesam, vracao sam se nekoliko puta, pokusavao da vidim gde gresim, ubio sam ga i nista ....

Meni to pre deluje kao da ne pričate o istoj osobi.
Dovoljno mi zbunjeno deluje da mi je prilično lako da poverujem da nije uopšte odradio sve questove.

dotakao sam po odredjenom redu onih 5 kamenova, otvorio mi se crveni portal, usao sam unutra, ubio nekog kovaca, pronaso veliku kost i vratio se u selo. Mislim da sm obavio sve, obzirom da sam ih sve poubijao,

Kao sto vidite. Jedino sto kaze je da je ubi Smithyja i spasio Caina. To je pola prvog cina tek. A sto ste ga vise zbunili da kaze da je vise puta ubio Andarijel...

Vazno je da je on u Brogradu :D :D :d

Neka da screenshot questova sa one ploce pa cemo znati :D

Nakon Tristrama, mora josh da se prelazi...
Takodje, mozda je lik naleteo i na onog drugog kovacha ("Tools of trade" quest) ;)
A pitanje je da li je uopshte stigao do Andariel??

U sledeci grad ("istok" shto pominje autor teme), moze se otici tek nakon ubijanja Andariel (visoka demonica shto lichi na Sarah Kerigan i pljucka acid :D ) u katakombama...
Dakle, treba prvo proci Tamoe monastery > jail levels > cathedral > catacombs...
Ona se nalazi u katakombama ispod katerdrale ("catacombs level 4" ako se dobro secam)??

Dalje, nakon ubijanja Andariel, sledi caskanje sa Decard-om i ostalom ekipom iz Rogue Encampment, pa tek onda poseta Wariv-u i kliktanje na "go East" i prelazak u sledeci grad, tj. "Act II" :)

U svakom sluchaju, da ne bi dalje nagadjali, neka chovek lepo pogleda ovaj link i sam proceni dokle je dogurao u Act I :)

I sta sad covek da radi sem jovo nanovo, install :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno