Šta je novo?

DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Pogledajte ovaj link http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=42261 :) Mislim da je sad malo vise marketing nego sto to treba ali ....ajde da iznesemo sta vi mislite o ovoj ploci.Oni su na prvom mestu zamenili sve kondenzatore u aluminijumske koji su kvalitetniji tu nema greske ....ali da li to treba???onda stavili su 4pwm jedinice tj 4 mosfeta....da li i to treba:) Mozda zbog extremnog overkloka...preko 4ghz-a :smash: I jedino sto su po meni dobro uradili je da su razmakli pci-e slotove :eyebrows:
Ne kazem da je ne bih imao ali ipak ......sta vi mislite...???

Onaj ko vec ima staru verziju, a radi besprekorno, nece ovo ni uzimati. Svidja mi se sto ploca nema na sebi toliko prikljucaka kao recimo Ultra-D (jedan molex + jedan za 3.5" floppy) . Kvalitetni kondenzatori su uvek dobro dosli. E sad malo mi je nejasna ova prica sa DDR600. Memorijski kontroler je u CPU-u tako da tu nije do ploce, jedino sto mi pada na pamet je da su optimizovali vodove od memorije ka CPU-u, ali opet ovakav layout vec postoji na Expert verziji. Moguce da je u pitanji samo tweakovan BIOS kao sto smo vec imali prilike da vidimo da Oskar izbacuje BIOSe specijalno za neke vrste memorija.

Moze jedno pitanje za vlasnike DFI Lan Party Ultra-D ploca...
Koja je poenta drugog PCI-E slota kad to nije SLI ploca?
Sta dali su non-SLI plocu da bi korisnici modovali ? ili postoji neka caka da stavim Atija i Nvidiju zajedno da rade? :trust: :D

DXG, povezivanje dve graficke za rad sa cetri monitora... Zapravo tu su da bi bila modovana u SLI :_)

Negdje sam čitao da će ploče biti u ograničenom broju primjeraka, nekoliko hiljada ili tako nekako. Tako da će i cijena vjerojatno bili s time u skladu.
Inače, baš gledam recenziju Asusove RD580 ploče na Anandu ... 1500Mhz HT-a stabilno, full nakrcana opremom i slične boleštine ... baš me zanima kakvu će zvijer DFI napraviti na novom ATI čipsetu.

Bitno da napravi neku koja se pasivno hladi, za ostalo ne treba da brinemo :)

Nije ni tolko problem što stave zujalicu ... nego je stave na takvo mjesto gdje je ne možeš sa ničim normalnim zamijeniti. RD580 je "hladan" i na 300Mhz FSB-a ... tako bar kažu Anadtech-ovci. ULI SB se valjda više grije :D

Nazad
Vrh Dno