Šta je novo?

DFI LanParty NFII revB Infinity

• Začetnik teme Začetnik teme Zekiyu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zekiyu

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
Zasto niko nece da uveze ovu plocu!? S' obzirom kakve su joj performanse, karakteristike, OC potencijal (napona ima za izvoz,...), bila bi pun pogodak! Takodje vjerujem da bi dosta vas preslo sa NF7-ce na ovu kako kazu u jednom broju Digitala "overklokersku violinu"! :guitar:

Zekiyu je napisao(la):
Zasto niko nece da uveze ovu plocu!? S' obzirom kakve su joj performanse, karakteristike, OC potencijal (napona ima za izvoz,...), bila bi pun pogodak! Takodje vjerujem da bi dosta vas preslo sa NF7-ce na ovu kako kazu u jednom broju Digitala "overklokersku violinu"! :guitar:
Pa jel' nema u Computer Dream-u? Oni su distributer DFI-ja...

Ja licno ne verujem da bih presao... ali, kako vec rekoh, svakako bih voleo da je istestiram.
Hoce neko da mi je posudi... na kratko? :-devil-:

U computer dreamu ima ovo:
MB DFI NFII ULTRA , Socket A, nForceII Ultra 400/MCP, FSB 400,Dual DDR400 X 3,AGP 8X, SB 6 ch, USB 2.0, LAN, SATA IDE, full ATX

MB DFI LANPARTY NF II ULTRA ,NF IUltra 400/MCP-T, FSB 400,Dual DDR400,AGP 8X,SB 6 ch,USB 2.0,Dual LANs 10/100, SATAx2, Firewire X 3,RAID 1.5,Genie BIOS, UV sensitive, Front Panel, Live Update, Rounded Cable, EZ Touch, Transport Gear, full ATX

Prva je 5600, druga je 11500.
E sad koliko vidim, od pametnih stvari, jeftinijoj fali samo SoundStorm.

Vojkan je napisao(la):
MB DFI NFII ULTRA , Socket A, nForceII Ultra 400/MCP, FSB 400,Dual DDR400 X 3,AGP 8X, SB 6 ch, USB 2.0, LAN, SATA IDE, full ATX

MB DFI LANPARTY NF II ULTRA ,NF IUltra 400/MCP-T, FSB 400,Dual DDR400,AGP 8X,SB 6 ch,USB 2.0,Dual LANs 10/100, SATAx2, Firewire X 3,RAID 1.5,Genie BIOS, UV sensitive, Front Panel, Live Update, Rounded Cable, EZ Touch, Transport Gear, full ATX

Ova prva nije Lan Party, i ne vjerujem da je slicnih karakteristika (bar ne onih koje nas interesuju), a ova driuga je rev A i napon memorije se moze podici samo do 2.8v ( nasuprot reviziji B kod koje ide do nevjerovatnih 3.3v), i cjena joj je trenutno oko 9200 sa porezom od 20%. Al, ponavljam opet, nije mi jasno sto ne uvezu Infinity model rev B, koji nema tako raskosnu opremu kao Full Lan Party (al, sto je najvaznije, ima istu 'dusu'), i koji je prilicno jeftiniji.
Mozda su se opekli jer im je lose isla prodaja ovih Full Lan Party modela; a kako i ne bi kad je papreno skupa za nas Narod!

Vojkan je napisao(la):

E, jedna stvar... a ko nama garantuje da je to revB?!?
Mislim, u cenovniku ocito ne pise... dal' pise na samoj kutiji? Ili tek na ploci, koju moram da pazarim da bih se uverio u to? :d

Ajd' ovako... aj' ti kupi, pa da vidimo jel' revizija B! 😀😀
I kad je vec pazaris, svrati malo do mene da je nagruvamo... da joj uzmem meru! :d
Vojkan je napisao(la):

A "Transport Gear"? Pusti ti, korisna je to stvarcica... :d:d:d

Alo, ljudi ostavite se te 'jeftinije' ploce! Nije vrijedna pomena.
Care, odes, pogledas koja je revizija i uzmes! Jednostavno, nema potrebe bilo ko da ti nesto garantuje!

Nazad
Vrh Dno