Šta je novo?

DFI Lan Party P45-T2RS PLUS-DARK

ivus

Slavan
Učlanjen(a)
20.07.2007
Poena
304
Grom...crkne mi mother...AP...srecom nista vise.Da neduzim,na preporuku uzmem
DFI Lan Party P45-T2RS PLUS-DARK....odlicna!!..everest,pa da pogledam...
kad ono....
Motherboard ID 10/03/2008-Eaglelake-8A79WD4QC-00
Motherboard Name Asus Eagle
Company Name ASUSTeK Computer Inc.
o cemu se tu radi...ima li neko zivaca i znanja da mi objasni ...
Unapred zahvalan.

Everest Ultimate Edition .v4.20 Build 1231.........?????

Vazno je koju verziju everesta koristis, ako je neka starija normalno je da ne detektuje neke stvari kako treba.Uglavnom, pusti ti everest i pogledaj plocu, kakva je ona i koje su oznake na njoj.
Uzgred, odlicna ploca.

EVEREST v4.60.1591 Beta

Motherboard ID 10/03/2008-Eaglelake-8A79WD4QC-00
Motherboard Name DFI LANParty DK P45-T2RS Plus

Od ove verzije pa na dalje bi trebalo da vidi kako treba.

Poslednja izmena:
zadnja verzija everesta je:EVEREST Ultimate Edition v5.02.1756b

HVALA...!!!!...ma, ploha je odlicna...i vise nego odlicna..poleteo comp...

Upravu si za v. everest-a...sa v5.2... je..Motherboard Name DFI LANParty DK P45-T2RS Plus....a OC....glhhh...nestalo para...ni za 'leba....HVALA TI.Cim se oparim
ili-ti dodjem do novca....javicu se...nemam nikakva iskustva sa OC-om.Steta...neko ko se razume verovatno bi rekao .. (pljuc):S:...eh

sve je u par koraka i da se ne igras sa podizanjem napona procesora mislim da bi mogao sigurno negde oko 2,5ghz...stavis fsb na 360mhz i dobices 2,5ghz....sad ti tamo pise 266mhz i namestis memoriju na priblizno 800mhz plus minus 10 mhz i to snimas sa tasterom f10 pa yes i to je to

A temp.???...na CPU-u je box...bas neki-nikakav...

Po SpeedFan v4.35
Temp1:34C
Temp2:42C
Temp3:49C
HDD0:34C
HDD1:39C
Temp1:26C
Core0:40C...41C....varira (koleba se)
Core1:39C
?????????????????????

bitan ti je cpu,a on je ok i na toj frekfenciji posto ne bi dirao napon bi dobio mozda par stepeni sto neces ni primetiti...mozes da uradis jednu stvar,a to je da skines cooler ispoliras ga i izravnas sa vodenom smirglom broj 1000 pa onda 1500 i na kraju 2000 i to ispoliras i imaces bolju temeraturu mada to ne moras jedino ako ti je dosadno

Ustvari...imam ja neko pred-znanje ili ti (vise) pred-gledanje....tu na benchu-u OC
rekordere....smirglanja...hladjenja sa koje-cime....radije bih ja dobro hladjenje i
smirglanje, ali bih obavezno predhodno uzeo neki dobar cooler....trenutno sam tanak ... Hvala ti na dobroj volji......1:28h...:D...

Eh..probao i zakuco se...nisam nista dirao osim FSB na 360..ni da mrdne.
Vadi bateriju..sve se vratilo na defalt-u..medjutim temp. GPU-a mi je sad 61C .. gori
speedFan... znam da je do pre ovog mog pokusaja OC-a bio zelen, u desktopu,
sad loading ide do 68C... i 72C...bas sam zabrinut...I Temp1,2,3 pa i core1,2 su malo vece,za stepen-dva.Nova ploca nisam ni mogao popamtiti u bios-u sav set..sta raditi????

Otvorio sam vrata od sobice klima dala rezultate:wall:
GPU:59C ... gori vatra
Temp1:30C
Temp2:39C
Temp3:47C
HDD0:34C
HDD1:37C
Temp1:26C
Core0:37C
Core1:35C
ali GPU i dalje pretoplo ... 59C u desktopu je previse.On me i brine.Vadjenjem baterije sve je vraceno na default...

59C za GPU nije ništa opasno. :)

nemam pojma kako je moguce da oc procesora utice na temperaturu graficke

Posle rucno povecanog obrtaja vent-a.na max ... Riva Tuner v2.24
evo kako izgleda

Prilozi

• za bench2.JPG
    za bench2.JPG
    54.5 KB · Pregleda: 67
49C.....al' nemogu sigurno da tvrdim...uglavnom znam da je bilo zeleno i nisam na nju obracao paznju nego sam gledao chip-set kome je malo trebalo da pocrveni.Sad gori na desktopu a u loadu ide do77C...Neznam kakve to veze ima sa OC CPU-a..al' se dogadja sto je zabrinjavajuce,mada ,kazu da to nije nista.Ja bih voleo da bude kao i pre..a kako i o cemu se radi.Moguce da se nesto u BIOS-u default nesto izmeni.Ja neznam sta.

nema bas nikakve veze niti moze da ima oc procesora na temperaturu graficke

Poslednja izmena:
I ja mislim da nema...mora da su ti tipovi (namestali video nadzor na tehnoloskom fax- u NS-u..programeri..serviseri i operateri njihovog servera) .. nemoguce da neznaju sta su mi preporucili,al' kako su bios setovali ??..sigurno su nesto promenuli
u default-u biosa.Ja sam vadio bateriju i sa tim sve vratio na default.Moracu njih kontaktirati...verovatno je u tu kvaka..

Nazad
Vrh Dno