Šta je novo?

DFI Infinity NF UltraII-M2

• Začetnik teme Začetnik teme ficagt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ficagt

Slavan
Učlanjen(a)
16.09.2007
Poena
301
treba mi neka prosečna ploča za AMD, razmišljao sam o DFI Infiniti NF UltraII-M2 sa NF4 čip setom, koju sam našao za 80e. Treba mi stabilna ploča, koja bi podržala eventualni overklok CPU AMD 3200+ SinglCore, ali ne preterano, i izgurala DDR2 667 na eventualnih 800MHz, mada znam da to zavisi i od memorije.:wave:

treba mi neka prosečna ploča za AMD, razmišljao sam o DFI Infiniti NF UltraII-M2 sa NF4 čip setom, koju sam našao za 80e. Treba mi stabilna ploča, koja bi podržala eventualni overklok CPU AMD 3200+ SinglCore, ali ne preterano, i izgurala DDR2 667 na eventualnih 800MHz, mada znam da to zavisi i od memorije.:wave:

Biostar NF520~45eura. Cemu +35 eura za eventualni "ne preterani" overklok!?

kad sam rekao ne preteran overklok, mislio sam da mogu AMD sempron 3400+ sa 1.8 da dignem do 2.0 čisto radi reda, lepše mi zvuči. Ne radim nista posebno, uglavnom internet i igrice, ali ne igrem preko 1024x768, a i nemoraju svi detalji. Inače imam nameru da uzmem Atija 2600 pro DDR3.

Poslednja izmena:
Ultra II M2 po mojim saznanjima nećeš više nigde moći da nađeš. Ja sam jurio baš tu ploču, ne toliko zbog overclocking mogućnosti, nego zbog toga što je jedna od retkih na tržištu koja ima i 3 PCI slota i dupli P-ATA konektor i LPT&COM portove na backplane-u (imam dosta legacy opreme od koje se još ne bih razdvajao).
Na kraju sam iskopao isto to samo sa nf4 SLI chipsetom, dakle SLI M2, razlika u ceni je par eura pa nije strašno što nemam nameru da koristim SLI. Idem danas da je podignem, cena je nešto preko 70 EUR, ne mogu sad napamet da se setim.
Ako nisi već obavio kupovinu možda ti ova informacija nešto i pomogne.

imas i Gigabyte m52s-s3p doduse tu je Nf430 ali ima 4 Pci i 4 sata i Pcie je dosta odmaknut od prvog Pci slota, isto nije skupa kako gde od 4500-5000din

OK, ali ne znam kome odgovaraš, ja sam već završio kupovinu (a inače nije mi trebalo 4xSATA nego 4xPATA), a ficagt koliko shvatam nije insistirao na tim uslovima nego je generalno pitao za ovu ploču, koliko shvatam najviše zbog OC.

imas i Gigabyte m52s-s3p doduse tu je Nf430 ali ima 4 Pci i 4 sata i Pcie je dosta odmaknut od prvog Pci slota, isto nije skupa kako gde od 4500-5000din

Nazad
Vrh Dno