Šta je novo?

DFI evropsko OC takmičenje :)

zajebani

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2007
Poena
465
http://lp.lanparty.com.tw/portal/CM/project_europa/en
http://www.sx-team.com/the-news/130-dfi-evropsko-online-takmienje.html

Bice zanimljivo:)
Ja nisam moga da odolim izazovu tako da ce ovo biti moja prva LN2 sesija, juhu:)
Do sada me nije zanimao extremni overklok ali pored 5 kom dostupnih i7 920 i sve ostale potrebne opreme za tu avantur uz takmicarski duh, pa ko bi odoleo:)
Unapred se zahvaljujem SX-team posadi na LN2 elementima:p koje ce mi ustupiti za ovaj poduhvat, ako mi ne ustupe bice sacekuse u vecernjim casovima:-devil-:

samo napred Risto :) :wave:
Jel u tih 5 kom ima neki D0 bojim se da bez njih nece uraditi bog zna sta ?
Si presao DFI ili si je kupio za ovu priliku ?

^ma svi ce biti D0:) valjda:S:
Ja nista ne kupujem, ljudi mi daju he he, salim se nesto cu morati i da kupim, nesto zaista dobijam od uvoznika kao i uvek, bilo bi mi malo prvise da sve kupujema a to sto kupujem je malte ne dzabe u odnosu na prodajnu cenu, tako da kada sve saberem i oduzmem nece me nista kostati, pa reko sto da ne kada je vec tako.

Inace ovog Gigabyita ne menjam nikad, koliko je ruzana toliko je i dobra za klokove 24/7 a mnogo je ruzna:p
DFI je vrh samo mene malo zamara onaj bios:p

Zamisli ukenja me da osvojim neku nagradu:) ala mi radi masta:p

Kako znas da ta DFI, koju god budes uzeo, nece biti bolja za 24/7 klokove? :d
Kao sto je receno, sa intelom bez d0, nema leba se takmiciti. Onima koji moraju kupovati, isplatnije je okusati se sa p2.

Kako znas da ta DFI, koju god budes uzeo, nece biti bolja za 24/7 klokove? :d
Kao sto je receno, sa intelom bez d0, nema leba se takmiciti. Onima koji moraju kupovati, isplatnije je okusati se sa p2.

Ma DFI ce sigurno biti bolji, samo ima malo naporan bios a ja sam radoznao, pa nebih zeleo da mi ovi suncani dani prodju u kucnom proucavanju biosa:p

Da PII je jako zanimljiva kategoriaj a ima sta i da se pokaze, posto se PII klokuje ko blesav u minusu.

Nego kad se vec ide u minus moze se desiti da odu i neke grafulje pod "led" pa da se potera neki 3DMarkic he he:D

Ma DFI ce sigurno biti bolji, samo ima malo naporan bios a ja sam radoznao, pa nebih zeleo da mi ovi suncani dani prodju u kucnom proucavanju biosa:p

Da PII je jako zanimljiva kategoriaj a ima sta i da se pokaze, posto se PII klokuje ko blesav u minusu.

Nego kad se vec ide u minus moze se desiti da odu i neke grafulje pod "led" pa da se potera neki 3DMarkic he he:D

bogami pocela i tebe da hvata bolest :D :d

Nazad
Vrh Dno