Misljenja iskusnijih
Za koji CPU i koju memoriju, za koji očekivani overklok i sa kojim grafičkim karticama (karticom), ?
![]()
i 975 chipset ima veci protok memorije od 965, jel tako?
pa kad ti klokujes, onda i 925 moze da bude bolji od 975Da i 965 zna da bude 975 killer mozes videti ovdje
dali postoje negde uporedni testovi ove dve ploce ?
Procesor Intel core 2 Duo E 6320, OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition 2x!gb KIT
mislim da je to dovoljnoooo
Nisam mislio na nekki preterani overclock
MAda ovde nije uopste rec o nekom overclocku nego jednostavno poredjenje ta dva cipa
965 i 975
Ček, ček sa koliko novca ti raspolažeš za ploču ?
Ni novi P35 sa performansama ne može da parira sa X975 čipsetom, ali ako ti je bitan veći FSB od 420-450 MHz onda ideš na P965 ili P35, evo ti poređenja performansi ta dva čipseta detaljno![]()
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=12695
Gledao sam ove rezultate ali kako primecujem da su tu samo pravili poredjenja izmedju Asus-a i Gigabyte-a, ne vidim da negde ima DFI.
Ali u svakom slucaju Hvala
Tražio si poređenje čipseta (P965 vs X975) dobio si poređenje http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=12695&oliver=4186
šta misliš da će ABIT Quad GT u poređenju na DFI (P965) imati drugačije rezultate, pa neće, a ako budu biće mizerni (primera radi u nekoj manje zahtevnoj igrici jedan će da baca više od druge 1-4 frejama više od mogućih 120).
Da si pročitao sve lepo bilo bi ti jasno, tražio si poređenje između dva čipseta i to si dobio, koji cpu sa kojim množiocem ubaciti u koju ploču imaš sve lepo objašnjeno.![]()
MAda ovde nije uopste rec o nekom overclocku nego jednostavno poredjenje ta dva cipa
965 i 975
Ja sam lepo postavio Tread u cijem naslovu sve lepo pise. Tada su dosli raznorazni komentari. A kada sam napisao "MAda ovde nije uopste rec o nekom overclocku nego jednostavno poredjenje ta dva cipa 965 i 975" mislimo se na poredjenje ta dva cipseta na gore navedenim plocama
Ok
Bez ikakve ljutnje
ok
Hvalaaaa
Potrazicu opet pomoc kad mi pristignu sve narucene komponente, pa da se to sve uklopi kako valja.
Pozzzzzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari